SYDÄNRIVI YLÄASTESUKKAAN (7/7)

Tämän kertainen kuviorivi, ja samalla viimeinen, on tietysti sydämiä. Veikkaanpa, että oon tässä vaiheessa sukkia ollut jo sen verran innoissaan kirjoneuleisista kuvioista, että oon ollut tosi innoissani ja neulonut tällaisen vähän vaativamman kuvion ja samalla ollut suruissani ja harmissani siitä, että sukat jo loppuvat enkä ehdi enää enempää. Vähän että miksen tehnyt tätä kuviota jo aiemmin. Vielä onneksi ehdin.

Kuvio on seitsensilmukkainen sydän ja sydänten välissä on yksi tyhjä silmukka. Riippuen kärkiosan silmukkamäärästä, sydänten kanssa saattaa joutua vähän sumplimaan, että miten ne saa mahtumaan ja pitäisikö sydänten välissä olla välillä kaksi tyhjää silmukkaa ja jääkö jalkapohjan puolelle kenties sitten isompi sydämetön väli. Kannattaa piirtää omat sydämet vaikka ruutupaperille ja mallailla, jos silmukkamäärä ei olekaan kahdeksalla jaollinen. Kuten aina neuvon, että se ei oo niin justiisa, ohjeita ei tarvitse orjallisesti seurata.

Sydänrivin jälkeen tulee vielä seitsemän kerrosta sinisävyisellä langalla ja sen jälkeen kärkikavennukset harmaalla langalla. Lopuksi jäljellä enää lankojen päättely. Yläastesukat saadaan päätökseen. Oikein ihanaa ja neulomisinnokasta viikonloppua!

Edellinen
Edellinen

PARASTA DONITSEISSA ON KORISTELU

Seuraava
Seuraava

ÄITIEN JUHLINTAA JA PASTELLISÄVYJÄ KAHVIKUPEISSA