PARASTA DONITSEISSA ON KORISTELU

Perjantai-iltapäivänä kaikkein miellyttävin toiminta ei ole reissu automarkettiin. Eilen kuitenkin tehtiin niin. Ihan tavallinen ja niin pikainen kuin kauppareissu suinkin vaan voi olla se oli, mutta tiedättekös mikä siellä oli supersiistiä! Kaupassa oli nimittäin tarjolla myös älyttömän suuret valikoimat todella erilaisia ja monen kokoisia vappupalloja ja siksipä näkymä oli aivan toisenlainen kuin yleensä.

Kesken ostosten etsimisen ja kärryillä rullailun, pysähdyin sinne liha- ja maitotiskien väliin ja katselin ihmisiä ympärilläni. Oli kuin olisin tipahtanut keskelle lastenelokuvaa. Kiireiset ihmiset pitkän viikon jälkeen, viikonlopun kynnyksellä siellä kulkivat ostoksia valtaviin kärryihinsä keräillen ja varmaan joka toisella oli ilmapallo kädessään. Ronskin näköinen mies piteli söpöä yksisarvispalloa, vanhempi rouva kahta Ryhmä Hau -palloa tiukasti otteessaan, perheenisä oli nostanut kärryyn ihmisen kokoisen jaloillaan seisovan heliumilla täytetyn Darth Vaderin, pupupallo nuorella söpöllä pariskunnalla ja liukuportaissa tuli vastaan pikkuinen tyttö mukanaan läpikuultava kesäisen drinkin näköinen vappupallo. Söpöä, hauskaa ja niin vappumaista!

Itse en kuitenkaan ostanut ilmapalloa, eikä niitä toivovia lapsiakaan ollut mukana, mutta vapun kunniaksi ostettiin donitsipelti! Kotona donitsitaikina tulille ja eiku donarit uuniin! En ollut aiemmin tehnyt itse donitseja, joten valitsin ensimmäisen järkevähköltä kuulostavan ohjeen jonka hakutulos eteeni tuotti ja täysin ajattelematta koristelin donitsit sokerikuorrutteella, vaikka järjellä ajatellen rakastaisin ainoastaan suklaa- tai kinuskikuorrutteisia. Aivan makoisia ja vappumaisen näköisiä donitseista tuli, vai mitä sanotte?

Jos teillä on jotain lempparidonitsireseptejä, niin kertokaa, olis kiva leipoa näitä toistekin! Tai siis rehellisyyden nimissä, koristella toistekin. Ihanaa lauantaita ja vapun odotteluan toivottelee teille Tiinatinttirilli

Edellinen
Edellinen

EPÄSPORTTIMUIJA LENKKARIOSTOKSILLA

Seuraava
Seuraava

SYDÄNRIVI YLÄASTESUKKAAN (7/7)