PIZZAPIPARIT JA JOULUSIPSIT LAUANTAI-ILTAAN // LUUKKU 15

Tämän päivän joulukalenteriluukku oli vähän myöhäinen, mutta ilmestyi parahiksi ilta-aikaan. Tänään nimittäin kerron teille pizzoista ja sipseistä.

Tykkään pizzasta. Hyvästä pizzasta. Mua jopa vähän harmitti, kun en ehtinyt tilaamaan Malediiveille mukaan jättisuurta pizzasiivu-uimapatjaa. Ois ollut täydellistä lillua sellaisen päällä auringonlaskun aikaan. Ihailen myös suuresti ja vähän kateellisena yhtä ystävääni, jolla oli joskus yli sadan päivän putki, jolloin hän söi lounaaksi vain Puttesin pitsoja. Jos menisin naimisiin, häissäni olisi ehdottomasti pizzatarjoilu.Tämän päivän kohdalle ei pitänyt alunperin tulla pitsoja, eikä varsinkaan piparijuttuja, niitä on ollut varmasti jo riittämiin, mutta en vain voinut olla toteuttamatta tätä ideaa, jonka ekaluokkalaiseni keksi. Pizzan mallisia pipareita, lähes täydellistä!

Tein ensimmäisen satsin pizzasliceja ja koristelin. Yritin tehdä vähän rumempia pipareita, jotta tunnistaisi, että niissä on haettu pizzan tunnelmaa. Ehkä vähän epäonnistuin, sillä nyt ne näyttivät ennemminkin vähän rumille leivoksille, toisaalta taas vähän liian söpöille pizzoille, ainakin kun kertoi syöjille, että ne ovat sitten pizzapipareita. Tänään kokeiliin uudelleen ja alkoikin tulla vähän rumempaa jälkeä. Käytin koristeluun oikeasti keltaista sokerimassasörssiä ja limaisia karamelleja. Yhden slicen koristelin jopa "juustolla" kaikkien koristuksien päälle, aivan kuten jotkut pizzan tekijät tekevät muutenkin. Kuvasinkin ne jopa rumasti sähkövalojen alla, koska aurinko oli ehtinyt jo laskemaan. Kaveriksi pipareille vielä viime joulun hittiherkkua eli joulusipsejä ja kolmannen adventin aatto on pelastettu, ainakin herkkujen osalta ja kohtahan se on onkin jo seuraavan päivän puolella.

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Edellinen
Edellinen

JOULURYIJY VUODEN JOKAISEEN PÄIVÄÄN

Seuraava
Seuraava

LEMPEYSKIRJA - PIRSKATTI VIEKÖÖN, MUN TOINEN KIRJANI, IHAN MAHTAVAA