NIITÄ SANOJA JOTKA TARTTUIVAT MINUUN

Kiitos kaikille synttärionnitteluista! Tästä on hyvä hurautella elämässä ja blogielossa eteenpäin, niin ihania sanoja tulvi tännepäin. Ne sanat ovatkin tärkeitä, ne ihanat ja kauniisti sanotut, kannustavat ja ne, joihin voi huonolla hetkellä palata. Myös tässä bloggaamisessa. Tämä toisten sanomien sanojen merkitys omaan mieleen ja oikeastaan koko elämään onkin mietityttänyt viime päivinä. Ensiksi pohditutti, kun Mamma rimpuilee -blogin Laura kirjoitti blogissaan ilkeistä sanoista ja kun Valeäidin Hanne haastoi #omakehumaanantai-haasteseen. Muistan valitettavan hyvin sanat, jotka luin keskustelupalstalta kaksitoista vuotta sitten ja vaikka kuinka tiedän, että helppohan ne on ollut jonkun siellä anonyymisti kirjoittaa, mutta en silti ole niitä sanoja unohtanut. Omakehu taas, sitä ihmiset tekevät ihan liian vähän. Minusta ei ikinä pidä vähätellä asioita, joista on itse ylpeä tai jos kokee onnistuneensa jossain tai tuntee olevansa ihana jollain tapaa. Ne saa kyllä sanoa! Eikä kaikessa tarvitse olla paras, kaunein tai menestynein, että saisi kehua itseään. Mää tartuin haasteeseen ja voin ainakin sanoa heti tässä ja nyt, että:

  1. Mulla on paljon erilaisia käsialoja ja oon aina valmiina kirjoittamaan kauniisti.

  2. Osaan yhdistellä värejä nätisti, oon hyvä värihulluttelija.

  3. Mulla on hyvä vartalo, joka on antanut mulle kolme lasta, toimii hyvin, on sopivan pehmeä ja siinä on hyvä olla.

  4. Mää oon tosi nopea, jos vaikka ystävä soittaa, kun oon aamulla vielä sängyssä sunnuntaiaamuna ja kysyy, että lähdetkö ostoksille/retkelle/uimaan/festareille/seikkailuun, oon just tässä portilla. Vastaan, että lähden (jos siis huvittaa!), oota viis minuuttia! Ja viisi minuuttia myöhemmin istun auton kyydissä tai oon pyörän selässä matkalla seikkailuun. Tää tosin toimii parhaiten silloin, kun lapset eivät oo kotona, mutta ollaan myös tosi nopeita lasten kanssa aamuisin lähtemään liikenteeseen.

  5. Olen hassutteleva äiti ja se on musta yks parhaita juttuja mun äitiydessä.

  6. Oon hyvä keksimään yllätyksiä ihmisille. Myös toteuttamaan niitä.

Näitä asioita pohtiessani mieleeni tuli monia sanoja, joita minulle on sanottu. Ne sellaiset hyvät sanat, jotka jäävät tuonne sydämen sopukoihin ja jotka on jotenki mahtavaa nostaa sieltä ylös ja kirjoittaa vaikka paperille, kun tuntuu pahalta, ahdistaa tai on muuten kurja mieli. Kuinka se onkaan pieni ele sanoa toiselle jotain hyvää tai ihanaa, kun niin ajattelee, ja kuinka suuri merkitys sillä on toiselle. Yritän muistaa sanoa aina, jos ei siinä hetkessä, niin toisinaan laitan viestin perään, että tänään nainen kyllä hehkuit, jos olen niin ajatellut! Kirjoitin yhden lempparini heti paperille ja levitin tekstin ympärille, kuinkas muutenkaan, kukkia ja karamelleja. Ihanuuden soturi täältä ajatuksistaan toivottaa teille lempeää viikkoa! Kiitos sinulle, joka sanoit mulle noin. <3

Edellinen
Edellinen

RILLIBILEET (MEILLÄ SITÄ VAAN BAILATAAN)

Seuraava
Seuraava

MUITA IHANIA TÄYTTÄÄ TÄNÄÄN 10 VUOTTA!