IHANINTA (JA PASTELLISINTA) KOTONA JUURI NYT

Seinälle teippaamani valokuva, jossa on kukkien ympäröimänä nelivuotiaan piirustus äidistä. Paitaan on piirretty kaikki lapset, koska ne ovat äidillä kokoajan sydämessään. Niinhän ne ovatkin.Pikkiriikkinen vaaleanpunainen kuutio, joka on aikas hyväsaundinen taskukaiutin! Huippuostos Design Torgetilta Tukholmasta.

Äitienpäivälahja tyttäreltä. Itse virkkaamansa nauha pilttipurkin ympärillä ja herneenverso kasvamassa. Supersydän!Makoilu sängyssä auringon noustessa aamuaikaisella ihanissa pellavalakanoissa. Erityisesti nuo Hawaiji-kuosiset tyynyliinat ovat suosikkini. Pehmeät, ihanat ja kesäiset!Vaaleanpunaiset kassit ja reput ja värikkäät lippikset naulakossa!

Pihajuhlien jälkeen kattoon nostettu kennopalloröykkiö! On muuten tismalleen sillä korkeudella, että mahdun alle nipin napin seisomaan, onneksi olen perheemme pisin!Kevään raikkaat, ihanat vihreän eri sävyt ikkunan molemmin puolin.Kauniita lempiasioitani keittiön hyllyssä. Onneksi valitsin aikoinaan keltaisen!

Kukat, kukat, kukat.

Kööpenhaminasta ostamani ihana undulaatti-kortti uutuutena taulukollaasissa.// Mikä näistä mun ihanuuksista on sun suosikkisi?

Edellinen
Edellinen

TEE ITSE IHANIN KESÄHATTU

Seuraava
Seuraava

SYNTTÄRIJUHLAT TOSI MYÖHÄSSÄ MUTTA ONNEKSI KESÄSÄÄSSÄ