SUPERHELPPO SYYSPIPO

Löysin niin ihanat vanttuut kaupasta, että ostin ne ja tein niille kaveriksi pipon. Nyt puuttuu enää niihin sopiva takki. Oikia järestys, sanomminä! Superhelppo syyspipo ja siihen ohje, olkaa hyvät!

Tiheys: leveys 10cm = 15s

korkeus 10cm = 22krs

Luo 72 silmukkaa vitosen sukkapuikoille. Jaa silmukat neljälle puikolle ja neulo 2 o 2 n yhteensä 6 krs. Neulo sen jälkeen 11 krs sileää, jonka jälkeen tee piparireunakuvio:

1.krs: *3s pinkillä, 4s harmaalla, 2s pinkillä* ja toista koko krs.

2.krs: *2s pinkillä, 6s harmaalla, 1s pinkillä* ja toista koko krs.

3.-5.krs: *1s pinkillä, 8s harmaalla* ja toista koko krs.

Jonka jälkeen neulo harmaalla 17 krs. 

Tee päälakikavennukset niin, että neulo 10 silmukkaa ja neulo kaksi oikein yhteen, toista tämä kuusi kertaa ja seuraavilla kerroksilla teen kavennukset samoissa kohdissa, eli kavennuskohtia on yhteensä kuusi. Kun silmukoita on jäljellä sopivan vähän, katkaise lanka ja vedä loppujen silmukoiden läpi. 

Tee tupsu, kiinnitä se, päättele kaikki langat ja pistä pipo päähän ja lähe ulos! Eikäku välissä kannattaa kostuttaa ja kuivattaa pipo, muttei oo tietty pakko. 

Itse käytin lankana Patonsin Fairytale Dreamtimea

kaksinkerroin

(ihanaa, pehmoista vauvalankaa, 100% villaa), suositellaan neulomaan 3,25 puikoilla ja tiheus on vyötteen mukaan 36 krs x 28s kymppi kertaa kympillä, eli jotain vastaavaa lankaa, kun käyttää, niin ohje toimii. ;)

Leppoisia syyskuun päiviä kaikille! Ja hulluna neulomisintoa kaikille toivon, itsellenikin (ei nimittäin vielä huvita)! 

Edellinen
Edellinen

LASTENHUONEESSA

Seuraava
Seuraava

HERNEPUSSIT