MENNEIDEN MUISTELUA - osa 1

Vanhan blogin puolelta on kadonnut sähkökatkoksen myötä isot määrät kuvia töistä, joita menneiden vuosien varrella olen tehnyt. Asialle ei mitään voi, onhan se harmillista, mutta kukaan ei sentään kuollut ja olenhan kuvat esitellyt jo aiemmin. Silti se kirvoitti miettimään, olenko kenties ladannut kuvia jonnekin muualle talteen. (toki ovat tuplakopioina alkuperäiskuvina kahdella erillä ulkoisella kovalevyllä) Olinhan minä. Nyt siis seuraa muutama kuvakatsaus niihin juttuihin, joita olen tehnyt vuosina 2009-2011.

Tämän tilkkupeiton tein Hymykuoppapoikaselle ihanista Amy Butlerin kankaista, maaliskuussa 2011. Käytin kaikki saamani kankaat ja hassua oli, että peitto oli juuri sen kokoinen, että se mahtui pikkuisen reunaa taittamalla päiväpeitoksi pinnasänkyyn. Siinä se sitten viettikin aikaansa öin ja päivin, koska pinnasängyssä ei koskaan nukuttu. 

Poikanen sai myös toisen peiton, aikas suloisen musta-valko-keltaisen tammikuussa 2011. Tässä ehkä harmittaa pikkuisen tuo kirjava reunakaitale, mutta en silloin jaksanut enää suuren vatsani kanssa lähteä hakemaan muutakaan ja peitto oli tehtävä.

Edellinen
Edellinen

MENNEIDEN MUISTELUA - osa 2

Seuraava
Seuraava

MUMMIN TILKKUPEITTO