NELJÄS VILLASUKKAPÄIVÄ

Jihuu, neljäs ohje menossa jo lokasukissa. Seuraavaksi sukat saavat vähän ruudutusta. Tää yksinkertainen kuvio on yks mun lemppareita neuloa, samalla niin helppo ja näyttävä, varsinkin jos muut kuvioinnit ovat pehmeälinjaisia ja lankojen värit ovat riittävän täpäköitä. On aina ihana saada villasukkiinsa siivu mummulan pöytäliinaa, vai mitä?

Tämän kuvion jälkeen tulee vielä yksi hieno kuviointi ennen kuin pikkuhiljaa siirrytään kohti kantapäätä. Jos siis tuntuu, että sukanvarsi on nyt liian löysä tai tykkäät sukista, joissa on enemmän säären muotoja, voit tässä vaiheessa kaventaa silmukoita. Mä itse tykkään rennommista malleista, jotka eivät kiristä, joten näissäkään sukissa ole kavennellut. Nilkkaan tulee resoria ja se riittää. Tämän kuvion jälkeinen mallikuvio on kahdeksan silmukan levyinen, eli sen mukaan kavennukset sitten, jos niitä mielit.

Ihanaa ja lempeää sunnuntaita kaikille sinne! Itse kärsin neljättä päivää päänsärystä, joka ei tunnu hellittävän. Odotan sitä hetkeä taas, että olis valmis heittämään kärrynpyöriä tai seisomaan käsillä.

Edellinen
Edellinen

PERINTEISTÄ PILVENREUNALLAA JA PIKKUPILKKUJA // VILLASUKKAOHJE 5

Seuraava
Seuraava

SUKKIEN KOLMANNEN PÄIVÄN OHJE