JOO-O, KYLLÄ MEILLE VOI AINA TULLA YÖKSI - 14 KUVAA KOTOA PERJANTAI-ILTAPÄIVÄNÄ

Sain aamulla viestin, että saako tulla Flown ajaksi yöksi. Tottakai saa, meille pääsee aina. Aiemmin olin luvannut yösijan jo toisellekin ystävälle. Minusta on mukavaa, että kotini on paikka, jonne pääsee aina, ovet ovat kavereille aina avoinna. Niin on ollut kyllä aina, teininäkin mun huoneessa oli aina kavereita. Vanhojentanssien jälkeisenä aamunakin huoneestani heräsi myös ystäväni hiukan väsähtäneenä ja minä kiiruhdin tavaroineni lentokentälle lähteäkseni reissuun maailman toiselle laidalle. Toisinaan on ollut aikuisenakin patjoja lattiat täynnä ja mikä sen ihanempaa kuin herätä juhlien jälkeen kavereiden seurassa (myös aikuisena!!!) ja nauraa ja syödä pitsaa ja heräillä hitaasti.

Meillä ei myöskään aina ole siistiä ja paikat tip top, ei todellakaan. Hyvin harvallapa meistä taitaa olla. Ehkä enemmänkin silloin täytyy olla huolissaan, jos kokoajan jollain on! Viime vuosina olen opetellut myös sitä, etten pahoittelisi pahaa siivoa, kun ystävä tulla pölähtää kylään ja en ole hetkeen tikkua ristiin pistänyt siivotakseni. Toki arvostan sitä ajatusta, että edes sen verran mietittäisiin saapuvaa vierasta, että tiskit tiskattaisiin alta pois, mutta kun niitä kavereita ja vieraitakin on niin montaa sorttia. Toisia varten pitää olla siistimpää (esim. äiti! <3), mutta toisille (niinku esim. äidille!) voi sanoa suoraan, että täällä nyt on tällaista, koska on ollut kiirettä ja tärkeämpiäkin asioita.

Mutta sitä tässä yritän teille kirjoittaa ja kertoa, että tällaista meillä täällä nyt justiinsa on ja luultavastikaan en ehdi siivoilemaan tiskejä ja vaatekasoja enempää ennenkuin kylävieraat yöllä Flown jälkeen saapuvat, mutta olkoot. Laitan heille pedit valmiiksi kuitenkin, sekin on lämpöinen ele, eikös?Ja tämä fb-päivitys tältä viikolta: Rakkaus lienee ainoa selitys sille että toi mun fillari ja hikiset kuteet Tiinan olkkarin hallitsevana sisustuselementtinä ei tunnu yhtään haittaavan sitä. <3 <3

Edellinen
Edellinen

IHANA JA SULOINEN FLOW FESTIVAL 2018 - MIELETÖN KAVERIKUVAKOOSTE KUKKASEPPELEINEEN

Seuraava
Seuraava

11-VUOTIAAN KESÄ ON UIMAHYPPYJÄ, LEIKKIÄ JA JUNAMATKOJA