KIRJAILIJA ARPONEN VIERAANA KIRJAPODCASTISSA

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Keväällä olin vieraana Kirjapodcastissa. Se on Katja Lahden luotsaama podcast-sarja, jossa haastatellaan Suomen Blogimedin alla bloggaavia naisia, jotka ovat myös kirjailijoita. Jännitti kuulkaas mennä nauhoituksiin, koska sarjan vierailijoina oli naiskirjailijoita, joksi minutkin laskettiin. Mitäs hemmettiä, kirjailija? Minäkö?! Että olette ehkäpä erehtyneet, minähän oon vaan... Siis voi helveissön noita ajatuksia, sillä kyllähän minä olen yhden kirjan takana ollut hyvinkin isossa roolissa. En tiedä onko siihen jotain oikeita sääntöjä, että pitäisi olla kaksi romaania olla tehtynä, että on kirjailija vai mitä, mutta ainakin jonkinlainen kirjailija on, jos on julkaissut kirjan, jonka kannessa komeilee sama nimi kuin passissa. Katja on kirjoittanut mainion postauksen, jonka aiheena on, että mitä kirjan kirjoittaminen vaatii. Siinä oli monta hyvää tai älytöntä ja minullekin tuttua ajatusta ja oivallusta, niin kuin, että jos sulla on joku ajatus kirjasta ja haluaisit kirjoittaa, niin kirjoita! Mutta että tuota, Katja Lahden Kirjapodcastin vieraana tässä jaksossa käsityökirjailija Tiina Arponen.Te, jos jotkut, mun kirjan mitä luultavimmin tunnette. Muita ihania - Hulvaton ja lempeä käsityökirja. Siitä me siellä Kirjapodcastissa puhuttiin. Tainno, Katja enemmän kyseli ja minä vastailin. Mulla olisi muuten ollut monenmonta ajatusta ja juttua mitä kertoa kirjasta täällä blogissakin, mutta aika menee niin kauhealla vauhdilla, etten ole ehtinyt perehtyä niihin kevääna ikana. Lupaan tehdä syksyn mittaan korjauksen asiaan. Saa muuten kertoa toiveita, jos jotain haluaisitte kirjasta kuulla lisää tai mitä avaisin teille.

Sitä ennen kuitenkin kannattaa kuunnella Kirjapodcastin jakso, jossa vierailin. Aiemmatkin jatkot ovat mielenkiintoisia, vieraina mm. Satu Rämö ja Islantilainen kodinonni -kirjansa sekä Irene Naakka Hullu kuin äidiksi tullut -kirjan kanssa. Siinä yksi vinkki juhannuksen viettoon, jos näyttää, että sataa ja myrskyää tai jos ei, niin riippukeinumakoiluun sitten!

Muita ihania -kässäkirjaa ei äänikirjana vielä ole, joten sitä et voi kuunnella. Eikä sitä taida tullakaan, mutta toisaalta, olisi kyllä aika rentouttavaa kuunnella vaikkapa neuleohjeita äänikirjana. Voisin itse toimia lukijana ja kertoilla sinne tarinoita väliin. Tai sitten täytyy pistää sinne omien kirjojen haavelistalle joku sellainen kirja, jonka voisi myös lukea äänikirjaksi. Kappas, unelma lennätetty ilmaan!Oikein ihanaa, lämpöisää ja lempeää, suloisen vihreää ja kosteaa juhannusta sekä mitä mainioimpia kuunteluhetkiä podcastien ja äänikirjojen ääressä! <3

Edellinen
Edellinen

KANGASLAATIKON PÄÄLLÄ LEPÄILI SOPIVASTI JÄÄTELÖKANGAS

Seuraava
Seuraava

NAURATTAA VAAN JA AIVOT EI MEINAA PYSYÄ PERÄSSÄ - PÄIVÄ SÄRKÄNNIEMESSÄ