KUKA NE VILLASUKAT NEULOOKAAN? // YLÄASTEVILLASUKAT (2/7)

Kuka pystyy nostamaan kätensä ylös, että teki kouluaikojensa villasukat kokonaan itse? Että mummu tai äiti ei neulonut yhtään riviä? Aika monesti kuulee niitä tarinoita, että sukkia tuli tehtyä vain yksi ja joku muu sen neuloi. Ne ovat hauskoja tarinoita ne. Itseasiassa vähän hupsua kysyä tällaista, sillä en itse muista kyllä neuloiko äiti mun sukkiani... Vähän veikkaan, että ei, mutta toisaalta, oon saattanutkin pyytää vähän neulomaan. Syynä ehkä se, että samaan aikaan on ollut monta muutakin mielenkiintoista juttua menossa. Kuka sun yläastevillasukat neuloi?

Kyselin teiltä ensimmäisessa sukkapostauksessa, että haluaisitteko ohjeen joka päivä vai joka toinen päivä. Vastauksia tuli mukavasti ja lopputulos se, että joka toinen päivä mennään. Ohje on todella helppo, joten jos et vielä ole sukkia aloittanut ja innostaisi lähteä mukaan, niin hyvin ehtii kiriä kiinni. Tämän päivän kuviossa tulee ainoastaan yksi kirjoneuleriviksi luokiteltava.

Tykkään kyllä siitä, miten 13-vuotias minä on miettinyt näitä sukkia. Yksinkertaisia kuvioita ja aika kivaa värienkäyttöäkin ja ihan tosi pitkävartiset sukat! Näistä tulee siis sellaiset pitkät, polvisukat. Olis hauskaa kuulla, miten oon näitä silloin suunnitellut... Että piirsinkö kuvioita ruutupaperille ja suunnittelinko? En muista yhtään! Ehkäpä tämän projektin aikana muistuu jotain mieleen. Mutta nyt, kivoja neulomihetkiä!

Edellinen
Edellinen

YHDEN KERROKSEN ERIKOISRAITA // YLÄASTEVILLASUKAT (3/7)

Seuraava
Seuraava

KNIT-A-LONG /// YLÄASTEVILLASUKAT VUODELTA 1993