MUITA IHANIAN RENNOT VINKIT PÄIVÄ TUKHOLMASSA -RISTEILYLLE

1.Tärkein ihan ensin! Ota aina, siis aina, ikkunallinen hytti. Varsinkin, jos nukut verhot auki (minä nukun!). Meri ja taivas, aijai.

2. Menkää sinne missä ette ole pitkään aikaan käyneet.

3. Kun lapsi pyytää kreisin isoa jäähilejuomaa omituisessa pillimukissa, osta se hänelle. Lapsi saattaa katsoa hölmistyneenä, että ai äiti oikeesti, saanko mää sen. Kyllä, saat sen, laitetaanko kaikkia makuja?

4. Menkää Kulturhusetin neloskerrokseen! Ihana paikka.

5. Jos siellä on aikaa, niin maalatkaa. Ainakin ruotsalaislapset näyttivät ihanan seesteisiltä siellä maalatessaan. Vois sopia myös suomalaislapsille. Ei tosin kokeiltu.

6. Istuudu odottelemaan, milloin oma jälkikasvusi kömpii tunnelista.

7. Pyydä veljekset yhteiskuvaan ja anna sydämesi sulaa.

8. Äidin sylissä on aina tilaa. Lapset on usein niin reippaita pitkän päivän tai ainakin niiltä usein vaaditaan sitä reippautta. Nappase syliin välillä. 

9. Varatkaa aikaa ihan vain laivan leikkipaikassa oleiluun. Pallomeri, junaradat ja laivan tuominen ikkunan eteen merelle, parasta.

10. Someta rauhassa, jos siltä tuntuu. Tältä mää näytin varmasti välillä. Rennosti leikkipaikan ikkunalla istuen.  

11. Katso ulos ikkunasta. Maailma on niin kaunis. 

12. Ottakaa ryhmäkuvia ajastimella. Kymmenen sekuntia ja kaikki paikoilleen! Joskus onnistuu, että kaikki on kuvassa, vaikka olis kuinka vikkelää seuraa. Ja muistelisin, että näitä kuvia ottaessa ohi kulki ihmisiä, joita nauratti meidän juoksentelu. Ilahduta kanssamatkustajia!

13. Tukholmapäivän jälkeen voi aivan hyvin antaa lasten hyppiä kannella lätäköissä, koska mikä muka on parempaa ku lätäkköhyppely?

katso kohta 11.

14. Kutita kaveria! 

15. Muistakaa ottaa hulmuavat tukkakuvat kannella! <3

16. Palaa vielä kohtaan yksi ja yksitoista.. Ehkä kannattaa varata jo se risteily. Ja vinkkinä myös se, että lähde matkaan suunnittelematta! Toimii, lähestulkoon joka kerta, tällä kertaa 5/5. Kiitos naapurit matkaseurasta! <3

Edellinen
Edellinen

KESÄN KIVOIN LISTA

Seuraava
Seuraava

JÄÄTELÖINEN KESÄTERVEHDYS PÄIKKYYN