PARI PETUNIAA JA ONNENTUNNE

Tänään oli taas ajatuksesta toteutukseen -päivä. Täydellinen aamuun, jolloin ei ole mitään suunnitelmia! Aamulla Punavuoressa kävellessäni päätin mennä reittiä, jonka varrella tiesin olevan Varpusen Susannan asetelmia Punavuori kukkimaan -ilmiön ansiosta. Siinä sitten alkaessani snäppäämään aiheesta, kuului hyvän huomenen toivotus vierestä auton ikkunasta ja Suskihan se siellä! Just oikeaan aikaan myös mun kukkaisten ajatusteni kannalta. Sain siinä sitten oivan vinkin minne mennä (Vihernikkarit Herttoniemessä) ja pian huomasinkin jo istuvani metrossa matkalla kukkakaupoille.

Ostin muutaman kesäkukan ja pari kukkaa keittiön ikkunalaudalle. Ihan älyttömiä määriä en kukkia voi ostaakaan, koska meillä ei ole parveketta eikä omaa pihaa, mutta hetkeksi ainakin iloa näillä kukilla saa ja sekin riittää. Valitsin muutaman kesäkukan lasten värimieltymysten mukaan ja kotona he saivatkin yllätyksekseen istuttaa ne. Melkein iski hätä, että minne ne nyt yhtäkkiä istuttaa, kun enhän mää mitään ruukkuja älynny ostaa. Onnekseni löysin siivouskaapin uumenista vaaleanvihreän suorakaiteen malliseen ruukkuastian, johon vielä piirtelin permanent-tusseilla vähän kuvioita. Just sopiva tähän tarkoitukseen!

Puutarhaihmisille tämä on ihan pieni juttu tämä tällainen muutaman petunian ja orvokin istutus, mutta meille ja varsinkin itselleni, kun olen nyt viidettä kesää ilman ainuttakaan kesäkukkaa, tämä on ihan mah-ta-vaa. Vietiin kesäkukka-asetelma pihalle, jospa se toisi vähän iloa myös muille kerrostalon asukkaille.

Edellinen
Edellinen

KIMALTAVA JUHANNUSHAME JA KUKKASEPPELE

Seuraava
Seuraava

OI, MIKÄ VIIKONLOPPU MÖKILLÄ JA KESÄYLLÄTYS TEILLE!