TAKKI / A JACKET

Mää tykkään tehdä takkeja. Ehkä siksi, että niitä näkee vaatekappaleista varmaan eniten ja talviaikaan on parhaiten aikaa ommella. Oon aina tykännyt myös kaavoittamisesta, mutta nämä viime vuosien takit ovat olleet yleensä summanmutikassa lakanakangasversioista muotoituneita. Tässä takissa lähtökohtana oli hauska kuviollinen neulos, jota mulla oli kahta eri sävyä. Inspiroiduin myös Henrik Vibskovin näyttelyssä ja oli mahtavaa, kuinka tiesin heti Designmuseosta ulos kävellessäni millaisen takin noista kankaista teen. Kuten aiemmassa takissanikin, lisäsin pieniä nahkaisia yksityiskohtia tähänkin. Tästä takista tuli kiva, pehmeä ja mun tyyliin rento takki, jossa on iso huppu ja leppoisa olla. Näyttää kuulema ystävän mukaan siltä, että aivan kuin olis ollu mulla aina.

Voispa päivät pitkät inspiroitua, suunnitella, piirrellä, leikellä kankaita, silittää, ommella ja joku tois ruuan valmiina pöytään. Välissä tietty piirtää ankkuripipopäisiä nalleja, kirjoittaa liitutauluihin erilaisilla käsialoilla, neuloa supereita kuviointeja, kirjailla kauniisiin kankaisiin ja leikellä hassunmallisia tilkkuja tilkkuleikkurilla. Tiiän, että sopisin sellaiseen maailmaan. Mulla olis varmaan myös paljon takkeja.

Niin ja tuo ihana clutch on ystäväni Ervin Latimerin mallistosta. Kurkatkaapa miten hienoja laukkuja hän tekeekään, niissä on upeasti yhdistetty nahka ja denim! Meikä tykkää!

Edellinen
Edellinen

VAALEANPUNAISET SULAT ON IHANIMPIA

Seuraava
Seuraava

KUN PIKKUVELI TÄYTTÄÄ 30, NIIN...