Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAUVAN HOUSUJEN KAAVA

Portfolio Description

Blogipostaus toukokuulta 2015.

Ohje on tarkoitettu yksityiskäyttöön, kaikki oikeudet pidätetään. © Tiina Arponen, MUITA IHANIA, 2015.

Kun meidän aikuisten mekot oli tehty, ei uni tullut silmään. Leikkasin siinä sitten illan päälle lettikankaasta vielä vauvalle housut. Käytin erityistaitoani, eli summanmutikassa kaavoittamista ja tsadaa, onnistuin melko hyvin! Housut ovat just eikä melkein mun mieleen, korkeahkot, pussimaiset, mutta vyötäröltä napakat, että pysyvät jalassa ilman kuminauhaa ja kaposet lahkeet. Hassutteluksi näihin housuihin tuli, kuten tänään yksi tuttava tokaisi, pikkuiset siivet. En vaan pysty ompelemaan pelkkiä housuja, siksi nämä siivekkeet.

Hienosti noissa housuissa ainakin maastoutuu tuohon köllöttelypeittoon. Kuvissa näkyy myös mun yöntunteina oikein hyvä ajatus, merkki takasaumaan, etta tietää kumpi puoli housuista on eteen ja kumpi taakse. Se hieno ysäriläinen, puuvillainen kynäkuvioinen nauhanpätkä tulla tupsahtikin housujen ulkopuolelle. Turhaa olis ollu purkaa, kun ihan hauskahan se tuossa on. No mutta, ei sillä väliä, nyt ainakin tietää, että se on taakse se puoli.

Seuraavaksi tajusin, että housuista olis hyvä olla kaava tallessa. Ajatus lähti juoksemaan, ideat mylvimään ja tuli kirkas ajatus – pim! Nimittäin maalatut kaavat! Niin, maalatut kaavat, ne ovat ehkä yksi mahtavimpia ideioita, joita olen ikinä keksinyt. Mikä mahtava konsepti, ensin piirrän kaavan, ompelen vaatteen ja sen jälkeen maalaan kaavan akvarellein paperille. Tästä se jatkuisi vielä ompeluohjeella, mutta sen aika on ehkä myöhemmin, mikäli alan jakamaan kaavoja helpommin pdf:nä. Vauvan housujen kaava tässä siis olkaat hyvät nyt joka tapauksessa! Ihan pikkiriikkisen lähti käsistä, mutta vitsit että oon innoissani tästä! Vielä yks huutomerkki!

Portfolio Details

Client
Skill needed
Category
Share