Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PRINTATTAVAT JÄÄTELÖKUUSENKORISTEET

Portfolio Description

jäätelökuusenkoristeohje

Piirrä paperille omia jäätelöitä tai jos haluat tehdä kuvan jäätelöt, voit printata valmiin arkin tästä ja tulostaa värityskuvan. Jokainen askartelija voi värittää oman arkkinsa. Kun jäätelöt on väritetty, leikkaa ne irti.

jäätelökuusenkoristeohje

Leikkaa paperipilleistä sopivia pätkiä (yksi pilli neljään osaan on hyvä) jätskitikuiksi. Litistä niistä päätä noin sentin verran toisesta päästä. Ota esiin kartonki. Itse käytin neonvärisiä kartonkeja, sillä ne sopivat kuusemme väreihin muutenkin. Leikkaa kartongin reunaan pala kaksipuoleista teippiä. Kiinnitä siihen pillin litistetty pää (kuvassa). Ota sen jälkeen jäätelön mittainen pala kaksipuoleista teippiä ja laita se litistetyn pillin päälle ja siitä ylöspäin. Aseta teipin päälle jäätelö ja leikkaa reunoja pitkin irti. Tee sama jokaiselle jäätelölle.

jäätelökuusenkoristeohje

jäätelökuusenkoristeohje

Voit tehdä jo tässä vaiheessa valmiisiin jäätelöihin reijittimellä reiät ripustusnauhoja varten. Tämän vaiheen voi halutessaan säästää myös aivan loppuun. Leikkaa punaisesta kankaasta/huovasta tonttulakkeja eli kolmioita, kaksi kappaletta yhtä jäätelöä kohti.

jäätelökuusenkoristeohje

jäätelökuusenkoristeohje

Pallonauha on siitä kätevä tonttulakkien tupsuiksi, koska siihen voi jättää nauhaa pienen pätkän, jotta sen saa helposti kahden kankaan ja liiman väliin. Myös valmiita askartelupalloja voi käyttää, mutta ne kannattaa liimata lakkeihin vasta aivan lopuksi ja vähän tujummalla liimalla. Liimaa tonttulakkikangaspalat molemmin puolin jäätelöä. Väliin voit sujauttaa pallonauhanpätkän. Tee tässä vaiheessa myös reiät ripustusnauhoja varten. Sujauttele jäätelöihin ripustusnauhat ja sitte vaan jäätelöt kuuseen!

Jäätelökuusenkoristeet

jäätelökuusenkoristeetTästä voit ladata PDF-tiedoston ja tulostaa värityskuvan.

Jäätelökuusenkoristeet

Portfolio Details

Client
Skill needed
Category
Share