Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MYSSYFARMIN NEULEHUPPARI

Kaupallinen yhteistyö Myssyfarmi

Mulla on tänä syksynä ollut ihana neuletyö. Saatan kyllä todeta niin jokaisen neuleprojektin kohdalla, mutta en mä kyllä tylsiä neuleita jaksaisikaan tehdä. Tällä kertaa neuloin Myssyfarmin KnitKitistä hupparin! Te tiedätte, että rakastan valmiita paketteja, joissa tulee kaikki tarvittava ja jo pelkästään siksi innostutti valtavasti.

Myssyfarmin mummot neulovat todella hyvin, mutta on musta tosi mukavaa, että on myös meillä muillakin on mahdollisuus neuloa noita upeita tuotteita. On muuten hieno hetki se, kun saa ommella neuleeseensa sen pienen lappusen, johon on signeerannut tekijäksi oman itsensä. Lampaanvilla lankoihin ostetaan kotimaisilta maatiloita ja lankaa on valtavan ihana neuloa, kun siinä on villan luonnollinen rasva eli lanoliini.

Väriä valitessani päädyin yllättävään ratkaisuun ja neuloin ehkä eka kertaa ikinä hiekan ruskean neuleen ja vieläpä kokonaan samalla värillä. Ohje oli leppoisa ja selkeä. Neuleen pituudessa taisin vähän tosi sooloilla ja tehdä hieman ohjeesta poiketen just sen mittaisen mikä tuntui siinä hetkessä hyvältä, enkä mittaillut mitään. Muistin myös pitkästä aikaa, että huppu neuleessa on todellakin aina hyvä idea!

Huppari on tosi kiva. Se on lämmin, mutta sopivan ohkanen. Yksivärinen neule on mun silmissä kyllä silti kuin maalausta odottava tyhjä kangas, joten voi olla, että otan kirjontaneulan ja lankoja esiin ja huppari saa vielä strösselikuorrutteen.

11. joulukuuta 2022 asti on Instassa mun #muitaihaniajoulukalenteri ssa 7. päivän luukussa arvonta, josta voit voittaa oman KnitKitin. Kannattaa siis kurkata sinne ja lukea lisää ja tietysti osallistua arvontaan!

Leave Your Comment