Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Naurattaa niin, että tulee pissat housuun – vai ei sittenkään?

Kaupallinen yhteistyö Diveen

”Naurattaa niin, että tulee pissat housuun”, saadaan sanottua naurunremakan lomasta. Voi vitsit, miten ihanan hauska hetki se sellainen on, mutta samaan aikaan monille naisille myös täyttä totta. Yllättävänkin monella naisella tuossa tilanteessa ihan oikeasti lirahtaa pissaa housuun. Virtsankarkailu, todellakin vaiettu, mutta melko yleinen vaiva. Minullakin.

Muistan elävästi hetken, kun vuosia sitten otin muutaman juoksuaskeleen päiväkodilta kotiinpäin yllättäen juoksemaan lähteneen lapseni perään. Tunsin lirahduksen ja kauhunsekaiset ajatukseni, minähän olin tuolloin vasta juuri kolmenkympin ylittänyt, mitä tää tämmönen on! Sittemmin tilanteet muuttuivat arkisempiinkin, vaikkapa aivastuksen tullessa jalat on varmuuden vuoksi laitettava ristiin, niin siinä on eräänkln kerran ollut kesken kävelyn äkkipysähdys, kun on pitänyt ehtiä jalat ristiä ennen äkkiä iskevää aivastuspuuskaa. 

Tiedän, etten ole asian kanssa yksin ja tiedän myös, ettei tilanne ole toivoton. Erilaisia ratkaisuja ongelmaan kyllä löytyy. 

Sain testiin Diveen®-laitteen ja mulla oli kovat odotukset. Tykkäisin olla hippaa lasten kanssa, pomppia trampoliinilla, juosta huoletta ja tanssia ystävien kanssa aamuun asti ilman, että tarvitsisi miettiä virtsankarkailua. Siispä ei muuta kuin laite paikoilleen ja testaamaan. 

Diveen® asetetaan emättimeen tamponin tapaan eli käyttö on helppoa ja hellavaraista. Se painaa virtsarakkoa emättimen etuseinämän alla niin, että esimerkiksi aivastessa ja yskiessä tapahtuva äkillinen ponnistus ei aiheuta virtsankarkailua samalla tavalla kuin ilman Diveen®-laitetta. B. Braunin tekemän tutkimuksen mukaan jopa 53 % 25-34 -vuotiaista on joskus kärsinyt tahattomasta virtsankarkailusta, joten yksin eivät naiset vaivansa kanssa ole.

Ihan ensimmäisenä meni trampoliinille hyppelemään. Lakaisin syksyn lehden alta pois ja pompin. Kuulostelin kehoa ja vähän jännitti! Mutta mikä parasta, pystyin hyppimään! Eniten tosin jännitti se, että kylmiltään jos alkaa liikaa hömpsöttelemään, voi olla kohta nilkka rikki (kokemusta on!). Seuraavaksi lähdin juoksemaan. Eli jumppatrikoot jalkaan ja mökkitielle. En ole juoksija, mutta kyllä mä mielelläni juoksen jos juoksuksi pistän. Juokseminenkin sujui hyvin ja saatoin jopa ajatella, että pitäiskö joskus lähteä lenkille, mutta onneksi tuli järkiini pikaisesti, heh. 

Mökille palattuani hyppelin porrashyppyjä ja sekin sujui aivan kuin ei mitään, äkilliset ponnistukset onnistuivat hyvin. Diveen® ei käytettäessä tunnu, sen unohtaa kokonaan, mutta olo on itsevarmempi ja on helpompi olla. Kuulostaa mainokselta, jota tämä tietysti onkin, mutta kyllä mä sanon myös, että tuote toimii. En ota päivittäiseen käyttöön, mutta tarpeen vaatiessa käytän ja hoidan itseäni samaan aikaan myös muulla tavalla, kuten lantionpohjan lihaksia jumppaamalla. Musta on pelkästään ihanaa, että pieniä, näkymättämiä apuvälineitä on tarjolla.

Tuotetta myy Ediksen verkkokauppa, jonne pääset tästä.


Leave Your Comment