Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANA PIILO YÖPÖYTÄNÄ

Kaupallinen yhteistyö Hanna Lantto

Mun makuunurkkaus on tänä vuonna muuttunut aivan valtavan ihanaksi. Sänky on saanut helmalakanan, seinä pienen kuvioinnin ja pyöreä Lempi-hylly (Hakolan) on päässyt seinälle. Meillä on pieni koti ja mun sänky on ollut pian vuosikymmenen olohuoneessa tai ehkä ennemmin voisi sanoa, että monitoimihuoneessa, sillä onhan tila samalla myös työtilani. Tuo nurkkaus on niin hyvä ja siinä nukkuu sikeät yöunet, että vain hyvin hyvin harvoin olen kaivannut omaa makuuhuonetta.

Viimeisin käytännöllinen, tärkeä ja erityisesti kaunis lisä on Hanna Lanton suunnittelema Piilo-jakkara, joka toimii sekä yöpöytänä, että varatuolina työpöydän ääressä. Mä muistan ihailleeni jakkaraa jo aikoinaan Habitaressa ja se valittiinkin vuotta 2018 Habitaren kiinnostavimmaksi tuotteeksi. Se on myös palkittu kansainvälisessä A’Design Awardseissa vuonna 2019 pronssilla. Koivupuiset jakkarat valmistetaan piensarjatuotantona Halikossa, Suomessa.

Hannan sanojen mukaan Piiloon kiteytyy ajatus leikkisistä ja värikkäistä (värivalikoimaan kuuluu kuusi eri väriä ja lisää on tulossa), mutta käytännöllisistä kodin tuotteista. Yhdyn täysin näihin sanoihin. Mä ihailen joka ikinen päivä jakkaran kauneutta ja olen iloinen huonekalusta, jolla on monta käyttötarkoitusta.

Jakkaran päällä olevat tavarat saa siirrettyä sen sisään tarvittaessa ja siirrettyä sen istuimeksi pöydän ääreen, joka myös samassa tilassa sijaitsee. Piilo on ihana. Se on myös jykevä ja siro samaan aikaan. Maailmassa on niin paljon huonoja huonekaluja, jotka eivät kestä, mutta tämä ei ole sellainen. Tämä kestää varmasti vuosikymmeniä.

Nyt on ollut musta ihanaa, kun jakkara on ollut käytössä jonkin aikaa ja lapset vievät sen sisälle pieniä aarteita, joista tietävät mun tykkäävän. Piirustuksia ja askarteluita ja sen semmoista.

Mulla olis jakaa teille myös alekoodi Hanna Lanton verkkokauppaan. Koodilla MUITAIHANIA15 saatte 15 prosentin alennuksen kaikista tuotteista tämän viikon ajan (sunnuntaihin 12.9. saakka).

Leave Your Comment