Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SEURAAJIENI PARHAAT MENOVINKIT TAMPEREELLE!

Kyselin seuraajiltani vinkkejä, mitä tehdä Tampereella, jos ei meniskään niihin perinteisimpiin tekemisiin eli niihin jotka tulevat ensimmäisinä mieleen. Muuten vois käydä niin, että sitä söis ja jois vaan munkkikahveja ja ihailis Pyynikin maisemia. Ei sillä, etteikö ne ja Särkänniemi vaikkapa kiinnostais (koska sinne olisin valmis lähtemään vaikka samantien, vaikka ulkona on just nyt 16 astetta lämmintä ja tuulee ja sataa vettä, mutta mä rakastan hurjia laitteita, niinku vaikkapa X, Hype ja Tornado, mutta siellä seitsenhenkisen perheen päivä ei ole kovin edullinen, joten se vaatii enemöpi suunnittellua se!) (toki tietty vois lähteä yksinkin, lapsethan tykkää olla ihan mökilläkin) (niin kyllä määki) (mutta nyt on varmaan poistuttava täältä sulkeiden sisältä keskustelemasta yksin ja palattava OIKEAAN TEKSTIIN!), mutta uudet raikkaat vinkkilöiset on aina kivoja! Siitä on pian seitsemän vuotta, kun jätimme Tampereen kotikaupunkinamme taakse, joten siellä on paljon myös muuttunut. 

Tässä siis vinkit jakoon myös teille kaikille muille, olkaa hyvät.

 • Muistutuksena: Särkäniemeen pitää varata aika, koska ihmismäärää on rajattu! 

Jos tulee vielä lisävinkkejä, niin saa toki huikata kommenttiboksiin!

Kävimme kuvaamassa postauksen kuvia muutamassa paikassa. En ollut koskaan aiemmin käynyt Hiedanrannassa ja siellä oli tällaisena sadepäivänä kyllä hyyyyvin hyvin hiljaista, mutta ai että tahdon sinne joskus kun näkyy myös ihmisiä! <3 Kameran takana hääränneelle lapsikaksikolle piti vielä näyttää Pispalanharju ja molemmat lähes mykistyivät. Kuvitelkaapa (tai näkyyhän se kuvissa tietty!) tuulinen, lähes myrskyisä kesäsadepäivä ja se maisema!

5 Comments

 1. Reply
  Hippitytsy

  Upeita kauppoja näiden lisäksi:
  Helga-neiti, Aleksanterinkatu
  Uhana, Verkatehtaankatu
  Seele, Aleksis kiven katu
  Paikkoja: Kehräsaari, Sorsapuisto
  Ruokapaikkoja on paljon mutta mainittujen lisäksi esim:
  MamaBear, Kaffila, Gopal Ilmarinkadulla ja Puutarhakadulla, Sitko, Cafe&bakery Mimosa…

  1. Reply
   Petra

   Mä olisin listalta näin tamperelaisena ainakin kaivannut kivoja, ilmaisia paikkoja lasten kanssa (tai ilman). Hiedanranta-tyyppistä, parasta jätskikiskaa tai lempiuimarantoja (ja miksi).

   1. Reply
    Tiina Post author

    Otan tän idean talteen, tää on hyvä pointti. Nämä listan jutut nousivat sieltä kyselyboksin kautta. Itsellänihän kun ei enää ole kytköjä sinne niin että itse tietäisin. :)

Leave Your Comment