Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AIKA IHANAA ASIAA ALUSVAATTEISTA

Kaupallinen yhteistyö: Pierre Robert

Tiedättekös sen hetken, kun on lähtenyt reissuun ja autossa, jo pitkästi matkaa tehtyään hoksaa, että nyt puuttuu jotain, jotain unohtui. Mulle on käynyt näin pari kertaa aika isosti. Kerran unohdin parin viikon matkalta kokonaan juuri sen kassin, jossa oli kaikki mun vaatteet, lapsille kyllä oli vaikka ja mitä. Edellisen kerran lähes sama homma kävi viime kesän roadtripillä. Tajusin, että puolimatkassa äidin luona tehty nyrkkipyykkihetki aiheutti se, että unohdin kaikki puhtaat pikkupyykit sille tielle!

Istuin autossa ja vähän voivottelin, että nyt ei ole sitten pikkuhousuja, on etsittävä joku kauppa jostain mistä löytyy uusia. En olisi aivan heti osannut arvata, kuinka nopeasti roadtripin tilanne ratkesikin. Nimittäin seuraavalla pysähdyksellä eväitä ostaessani hoksasin, että siinä marketin hyllyssä, ruokakauppaostoksilla ollessani, oli just sellaisia alushousuja kuin mitä halusin. Korkeavyötäröiset, mukavat ja laadukkailta näyttävät. Kurkkasin merkin samantien ja Pierre Robertithan ne olivat. Tuon matkan aikana niistä muodostui jo samantien yhdet niistä housuista, joita tunnustelen alusvaatekorista useiden muiden mustien seasta ja toivon usein saavani just ne. Mustat, korkeat, napakat, ohuet, vastuulliset ja ihanat päällä.

Tälleen nelikymppisenä, kolmen lapsen äitinä olen onnellisesti viime vuosina älynnyt niinkin yksinkertaisen asian kuin että millaiset alusvaatteet ovat mulle just niitä parhaita. Viime syksynä esittelin alushousutyyliäni instastoorien puolella ja se kirvoitti valtavat keskustelut. Kerroin, kuinka käytän vain korkeita alushousuja, koska mun vartalolleni ne ovat sopivat parhaiten, pitävät vartaloni kivasti kasassa, luovat ryhtiä ja varsinkin mekot näyttävät paremmalta, kun vatsan kohdalla ei näy alushousujen rajaa. Joskus saattaa käydä myös niin, että alushousuja unohtaa päivittää vuosien varrella ja huomaa käyttävänsä edelleen kahdenkymmenen vuoden jälkeen sitä samaa mallia, joka oli lukioikäisenä paras, vaikka vartalon muodot ovat muuttuneet. Nämä kaksi asiaa olivat tärkeitä ja tosi moni kiitteli jälkeenpäin, että hyvä, että otin puheeksi sillä aina ei noin yksinkertaisia juttuja päädy edes miettimään. Tyytyy vaan siihen mitä on.

Pierre Robertilla on naisille paljon eri alushousuvaihtoehtoja. Mun lempparistani sanotaan näin: Invisible Microfiber High Waist -alushousut valmistetaan ultraohuesta ja pehmeästä mikrokuidusta, joka joustaa kahteen eri suuntaan. Ainutlaatuinen liukumista estävä reuna takana takaa sen, että alushousut pysyvät hyvin paikallaan ja ovat mahdollisimman huomaamattomat vaatteiden alla. Täydelliset erityisesti korkeavyötäröisten hameiden ja housujen alla. Niinpä! Sama malli ja useampi muu alushousumalli löytyy myös GOTS-sertifioidusta puuvillasta valmistettuna versiona.

Ja tietysti isäksi on paljon muitakin malleja mm. luomupuuvillaiset bokserit, joissa on normaali vyötärö ja lyhyet lahkeet sekä mikrokuituiset hipsterihousut, jotka joustavat hyvin kahteen eri suuntaan ja reunat ovat saumattomat. Pierre Robertilta muuten luvataan, että vuonna 2021 siirtyvät kokonaan kierrätettyyn mikrokuituun, jota käytetään nyt jo sporttimallistossa.

Lisäksi löytyy kaarituettomia pehmeitä rintaliivejä, joissa pysyy rinnat paikoillaan ja olkaimetkin saa takaa ristiin.

Tänä keväänä kotona ollessa on ollut paljon päiviä, jolloin käytössä on keksimäni #noRINULIS -hashtag, mikä tarkoittaa tietysti sitä, että rintaliivejä ei pidetä. On silti myös päiviä, että on ihanaa pukeutua kunnolla. Hengailla vaikka ihan koko päivä alusvaatteisillaan ja huitaista päälle vaan joku kietaisuasia, jos tulee vilu tai ei olekaan tekemässä töitä tai neulomassa ja katselemassa elokuvia sängyssä peiton alla. Silloin, jos joskus on parasta just se, että alusvaatteet ovat mukavia ja ihania päällä!

Nyt tietysti kaupassa käydään harvakseltaan eikä kaikkia hyllyvälejä selaillen, mutta oikeastaan just siksi onkin mukavaa, että samalla kauppareissulla voi ostaa myös päivitystä alusvaatteille tällaisen modernin alusvaatebrändin tuotteilla. Mulla oli vuosia sitten sopimus silloisen työkaverin kanssa, että välillä aina muistutettiin toisiamme, että nyt ois taas semmonen viikko, että pitää vaihtaa kulahtaneet alkkarit tai rinulit kaapista uusiin. Se oli hauska, leikkimielinen haaste se. Hirveästi näemmä myös alusvaatemuistoja, mutta se kertookin siitä, että alusvaatteet eivät todellakaan ole mikään mitäänsanomaton asia elämässä. Parasta on kun on hyvää, ihanan tuntuista ja pitkäikäistä päällä.

Iloinen lisä vielä teille lukijoille on alekoodi BETTERCHOICES, jolla saa 20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa kesäkuun 2020 loppuun saakka.

Leave Your Comment