Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SÖPÖJÄ SISÄELIMIÄ NAHKANARUILLA // MESTARITEKIJÄN NELOSJAKSO

Olette saattaneet huomata, että olen parhaillaan televisiossa. Ehkä olette seuranneetkin sarjaa, jos nyt ei käsityömeiningin tai minun tai kilpakumppaneiden takia, niin vähintäänkin ihanan Antti Holman. Kyseessä on siis amerikkalaisen formaatin suomalainen versio Mestaritekijä.

Mulla on mennyt kisassa ihan mukavasti, olen voittanut kaksi Pikapuhdetta ja tänään ensimmäisen Mestaritehtävänkin. Pikapuhdevoitot tulivat eteisen pienestä apuvälineestä (vai mikähän se tehtävänanto olikaan..) ja paketointitehtävästä. Pieni hylly parilla koukulla ja ohjelmassa naurattaneilla minituohivirsuilla (joissa säilön rahatuppoja – eli lasten viikkorahavitosia) on mulla eteisessä käytössä ja se on mainio! Siihen on helppo laskea puhelin ja avaimet kotiin tullessa. Toisen Pikapuhteen voitto tuli tehtävästä, jossa piti paketoida lahja Antille. Siinä tein vain sitä mitä teen aina muutenkin eli paketoin menemään (ootkos jo nähnyt Instagramissa mun IG-TV:n paketointivideot? Täällä ensimmäinen ja täällä toinen!) ja juhlapäiväksi valitsin CAPSLOCK-päivän. Oon juhlistanut sitä vuosikausia facebookissa, koska onhan se nyt hauskaa saada kirjoittaa kaikki isolla koko päivän. Tai ainakin sen yhden päivityksen verran!

Eilisen jaksosta kuitenkin halusinkin tulla teille kertomaan.

Pikapuhteessa ajattelin teitä seuraajiani oikein kunnolla. Tein nimittäin Instalive-telineen. Jos olette joskus olleet mun liveä seuraamassa, niin puhelin on joskus luiskahdellut niiltä mun epämääräisiltä telineiltä. Kuvausten jälkeen käytössä on kuitenkin ollut tuo teline. Ja usein myös silloin jos oon tehnyt töitä läppärillä ja puhelinta on pitänyt välillä vilkuilla. Että ei yhtään turha tekninen apuväline se!

Mestaritehtävä sen sijaan! Ai että! Leikittelin vanerista leikatuilla muodoilla, tein muutaman osasen myös Fimo-massasta, maalasin pintoja eri väreillä ja kuoseilla. Kiinnitin mobilen osat yhteen nahkanarulla jonka “solmin” kiinni kiepsauttamalla langan mutkalle ja käärimällä ympärille kultaista, ohutta rautalankaa. Aika hiki tuli kolmessa tunnissa tehdä tuo kaikki.

Mutta! Siitä mobilestahan tuli aivan ihana myös mun omasta mielestä. Tuolla se on viime kesästä asti killunut olkkarin ikkunalla. Vieraileva tuomari Minna Parikka sanoi mun mobilesta sanat, jotka jäivät mun päähän pyörimään pitkäksi aikaa: “Tää on sellainen, minkä mä voisin ottaa omaan kotiini! …se oli mun mielestä vaan tosi tosi ihana!“. On vähintäänkin melkoisen upeaa, ihanaa ja MAHTAVAA, että joku ihailemasi henkilö antaa tuollaista palautetta sun tekemästä työstä. Ja sitten, että samaan aikaan voittaa kilpailussa tehtävän ja pääsee jatkoon. Leijun vieläkin.

Ohjelman edetessä heti ensimmäisen päivän jälkeen muhun iski päälle mieletön voitontahto, jonka kanssa samaan aikaan oli olo, että ei ainakaan saa tippua eli ihan paska ei saa olla, vaan on päästävä vähintäänkin jatkoon ja että mielellään myös tehtäviä olis voitettava. Melkoista mielenmyllerrystä! Siihen päälle pitkät kuvauspäivät ja pienoinen väsymys ja siitä aiheutuneet hepulit ja huonot läpändeerokset kilpakumppanien kanssa. Voi kuulkaas, se oli hauskaa aikaa se siellä Billnäsissä!

En todellakaan tippunut tässä jaksossa, vaan ensi viikolla nähdään taas! Olis kiva kuulla myös teiltä, oletteko sarjaaa seuranneet ja mitä olette tykänneet siitä?

5 Comments

 1. Reply
  Tepsu

  5v pojan kanssa katsotaan uusin jakso aina torstaina, on kyllä ihana hyvän mielen ohjelma, eikä tartte pelätä rumaa kielenkäyttöäkään. Onnea tehtävän voitosta! Pari edellistä voittoa kerkesi spoilaantua, mutta tänään ennätin katsoa jakson ennen kuin näin sinun päivityksiä aiheesta, joten ajattelin jo että jaahas, Tiina ei tainnut tällä viikolla voittaa 😅 mutta voititpas, hyvä sinä!

 2. Reply
  Allu

  Odotin ohjelmaa kovasti käsityöteeman ja sinun mukanaolon vuoksi. Olet aivan mahtavasti siellä pärjännyt ja huikeita töitä tehnyt. Jotenkin ohjelmasta ei silti välity innostus, hyvä yhteishenki tai kannustus, mitkä olisi mielestäni käsityön ilosanoman kannalta elintärkeitä. Tunnelman latistaa Kaarinan tuomarointi, jossa hän lähinnä kritisoi töitä antamatta rohkaisevaa palautetta. Tuomari-kommentit tuntuvat kotikatsomoon epäreiluilta. Muutamaa kehutaan ja muita kritisoidaan ja sitten voittaja onkin ihan joku muu. Toivottavasti tilanne muuttuisi seuraavien jaksojen myötä.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Onpa harmi, että olet kokenut ohjelman noin. Meillä oli kyllä tosi kivaa kuvauksissa, toivottavasti tulevissa jaksoissa se välittyisi sitten selkeämmin.

 3. Reply
  Sirpa

  Voih, katsomme tätä viikoittain koko perheen kera ja lapset kannustavat ”Tiina, Tiina, Tiina!”! Eskarilaiseni on tällä viikolla ehtinyt inspiroitua tekeleistäsi kovinkin ja askarteli mm. oman Tiina-mobilensa sekä Tiina-taulun. Myös Antti Holma on osoittautunut huippuhauskaksi eli kaikin puolin ihana ohjelma :-)

Leave Your Comment