Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARASTA DONITSEISSA ON KORISTELU

Perjantai-iltapäivänä kaikkein miellyttävin toiminta ei ole reissu automarkettiin. Eilen kuitenkin tehtiin niin. Ihan tavallinen ja niin pikainen kuin kauppareissu suinkin vaan voi olla se oli, mutta tiedättekös mikä siellä oli supersiistiä! Kaupassa oli nimittäin tarjolla myös älyttömän suuret valikoimat todella erilaisia ja monen kokoisia vappupalloja ja siksipä näkymä oli aivan toisenlainen kuin yleensä.

Kesken ostosten etsimisen ja kärryillä rullailun, pysähdyin sinne liha- ja maitotiskien väliin ja katselin ihmisiä ympärilläni. Oli kuin olisin tipahtanut keskelle lastenelokuvaa. Kiireiset ihmiset pitkän viikon jälkeen, viikonlopun kynnyksellä siellä kulkivat ostoksia valtaviin kärryihinsä keräillen ja varmaan joka toisella oli ilmapallo kädessään. Ronskin näköinen mies piteli söpöä yksisarvispalloa, vanhempi rouva kahta Ryhmä Hau -palloa tiukasti otteessaan, perheenisä oli nostanut kärryyn ihmisen kokoisen jaloillaan seisovan heliumilla täytetyn Darth Vaderin, pupupallo nuorella söpöllä pariskunnalla ja liukuportaissa tuli vastaan pikkuinen tyttö mukanaan läpikuultava kesäisen drinkin näköinen vappupallo. Söpöä, hauskaa ja niin vappumaista!

Itse en kuitenkaan ostanut ilmapalloa, eikä niitä toivovia lapsiakaan ollut mukana, mutta vapun kunniaksi ostettiin donitsipelti! Kotona donitsitaikina tulille ja eiku donarit uuniin! En ollut aiemmin tehnyt itse donitseja, joten valitsin ensimmäisen järkevähköltä kuulostavan ohjeen jonka hakutulos eteeni tuotti ja täysin ajattelematta koristelin donitsit sokerikuorrutteella, vaikka järjellä ajatellen rakastaisin ainoastaan suklaa- tai kinuskikuorrutteisia. Aivan makoisia ja vappumaisen näköisiä donitseista tuli, vai mitä sanotte?

Jos teillä on jotain lempparidonitsireseptejä, niin kertokaa, olis kiva leipoa näitä toistekin! Tai siis rehellisyyden nimissä, koristella toistekin. Ihanaa lauantaita ja vapun odotteluan toivottelee teille Tiinatinttirilli

1 Comment

 1. Reply
  päivi

  Moikka!
  Eksyin jostakin toisesta käsityöblogista tänne sun sivuille ja mitä löysinkään!
  Olen lueskellut kaikki sun postaukset nyt alusta alkaen ja en voi muuta sanoa täältä ruudun toiselta puolen kuin että vaikutat ihanalta ihmiseltä ideoidesi ja kirjoittamasi perusteella. Sulla on mahtava tyyli tehdä omannäköisiäsi juttuja ja omalla tavalla. Pitää varmaan saada se sun kirjasi jostain tutkittavaksi.. Tää sun blogisi muistutti mua käsillä tekemisen ihanuudesta, jonka oon meinannu päästää karkuun kokonaan.

  Kiitos siis inspiraatiosta ja viihdyttävistä, mietityttävistä ja koskettavistakin hetkistä sun tekstien parissa. Ja mielettömän upeista kuvista. Jään seuraamaan, vaikka en usein kommentoisikaan. Ihanaa kesän odotusta! :)

Leave Your Comment