Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

17 /// KAUNISTEEN TALVIYÖ PONCHO -ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Kauniste Finland

Mun yks lempipaikkoja kotona on sohvannurkka, viltti harteilla ja kudin kädessä. Tänä syksynä en ole ehtinyt leppoisasti istuskelemaan ihan niin paljon kuin olisin halunnut, mutta syksyjä ja muita vuodenaikoja ja erityisesti pieni joululomanen on kyllä tulossa. Silloin aion ehtiä. Viltit ovat ihania ja mulla on vuosikausia ollut käytössä virkkaamani plussapeitto, mutta vitsit, että nyt on mahtavaa istuskella ja haahuilla pitkin kotia tämä Kaunisteen Talviyö poncho harteillani. Mietin vaan, että miksi en oo tajunnu tätä aiemmin, mutta tästä eteenpäin viltti vedetään korviin asti, kun aiotaan ottaa torkut tai nokkaunet ja poncho on käytössä kaiken valveillaoloajan, kun on tarvetta villan lämmölle. 

Kauniste on yks mun lempibrändeistä. Värit ovat aina sellaista just mua, jos niin voi sanoa ja kuosit aina niin suloisia. Sopivan suloista, pehmeää, pastellista ja söpön tyylikästä. Tykkään ihan hirmuisesti oikeastaan kaikesta mitä Kaunisteella on. On muuten myös hauskaa, että ennen kun kuljimme päivittäin pitkin Fredrikinkatua raitiovaunulla ja bussilla, niin lapsetkin huusivat Kaunisteen myymälän kohdalla aina että TUO ON ÄITIN LEMPIKAUPPA! 

Koska elelemme joulun aikaa, arvon yhden samanlaisen vaaleansinisen Talviyö ponchon myös teille. Osallistua voit kertomalla kommenttikenttään missä on sinun lempipaikkasi joulun aikaan. Aikaa osallistua arvontaan on tiistaihin 19.12. iltayhdeksään saakka. Onnea arvontaan murut!


86 Comments

 1. Reply
  Pauliina

  Lempipaikkani on olohuoneessa nojatuolissa, mistä näkyy paitsi parvekkeen kynttilät, jouluvalot ja luminen maisema (?), myös joulukuusi. Jalkoihin villasukat, kääriydyn vilttiin ja otan käteen viinilasin tai höyryävän glögimukin. Ah! 😍

 2. Reply
  Anna

  Me ollaan yleensä koko joulun “kiertueella” eri sukulaisten luona, joskus vähän haastavaa lasten kanssa, mutta samalla ihanaa tavata kaikki <3 Poncho olisi täydellinen asuste tälläisellä joulu- kiertueella!! (sillä ei sitä oikein mitään isoja villavilttejä viitsi raahata mukana, mutta toihan kulkisi ongelmitta mukana olkapäillä!) Ja lempipaikka jouluna siis: on the road :)

 3. Reply
  Saana

  Mummulassa. Mummu on säilyttänyt kaikki askartelut ja koristeet meidän lapsuusajalta, jopa meidän äitin lapsuusajalta, ja laittaa ne joka vuosi esille. Ne tuovat mieleen lapsuusajan ihanat joulut. Kaiken kruunaa tietty mummun ja papan valmistama jouluateria.

 4. Reply
  Saaraa

  Koiran kanssa ulkona. On ihana katsella valaistuja pihoja ja ikkunoita. Uimahallissa myös. Mikään ei voita vedessä olemista. Ja tietenkin omassa kodissa<3

 5. Reply
  Hammi

  Lempipaikka jouluna on divaanisohvan divaaniosalla. Viereen mahtuu käsinojalle kahvimuki, toiselle puolelle konvehtirasia(t) ja jalkojen viereen lankakerät. Paikalta näkee ulkovalot ja -lyhdyn, telkan, sisäkynttilät, kuusen ja tietysti läheiset 💕

 6. Reply
  Linda

  Jouluaattona äidin luona joulupöydässä läheisten kanssa. Hyvä ruoka maistuu entistä paremmalta kun sen on tehnyt ja siitä saa nauttia tärkeiden ihmisten kanssa. Syömisen jälkeen sohvalle viltin alle, joulumusiikin soidessa, “pari” suklaakonvehtia nauttimaan. Sydän täynnä iloa ja valoa <3

  Hyvänä kakkosena oma sohva, koira kainalossa, viltti jalkojen päällä (tottakai) ja netflixiä läppäristä, glögiä nautiskellen :)

 7. Reply
  Katjukainen

  Ennen pyhiä keittiössä on ihaninta hääriä kynttilänvalossa joulumausteiden tuoksussa, kun muut ovat jo nukkumassa. Kun joulun herkut on tehty, paras paikka on tietenkin sohvalla viltin, suklaan ja kirjan kanssa.

 8. Reply
  Hannamari

  Sohva ehdottomasti. Tammikuussa tuttu sohva vaihtuu uuteen ja söpö poncho auttaisi varmasti sopeutumaan kaikkeen uuteen ja vähän pelottavaankin. ❤

 9. Reply
  Milla

  Kotona. Hiukan rupuisen näköisessä nojatuolissa, se on silti kodin ykkös paras istua 😊👌 Kuusi ja mukelot menossa mukana!

 10. Reply
  Susanna Mononen

  Yleensä kyllä se taitaa olla oma sohva. Nyt poikkeuksellisesti matkustan tyttären luo Tukholmaan, eli tänä vuonna lempipaikka on nyt sitten siellä:)

 11. Reply
  Sanni

  Toivottavasti ei kuulosta oudolta, mutta yksi lempipaikka joulun aikaan on hautausmaa(t). Tunnelmallista, perinteistä, hiljaista – ihanaa. Tietty oman kodin pehmeät ja lämpimät sopet on mieluisia myös.

 12. Reply
  Kitty

  Meillä on keittiössä paljon jouluvaloja, kynttilät pöydällä ja yksi hieman lämpöisempi tuoli jossa tykkään istuskella tunnelmallisessa valossa. Kaunisteen tuotteet on kyllä aivan mahtavan kauniita!

 13. Reply
  JennaO

  Kotisohvan nurkassa, pienen lämpöpatterin hyrrätessä vieressä. Jalassa mummin tekemät villasukat ja ympärillä ikivanha vanhempien matkatuliaisena tuoma viltti. Kun käteen saa vielä kupin höyryävää kaakaota on rentoutuminen taattu! :)

Leave Your Comment