Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9 /// JOULUSIPSIT

Tänään meillä on juhlat, jouluiset Kakkua ja viinaa -bileet. Juhlistamisen aika siis todellakin! Mikä voikaan olla parempi bailuherkku kuin SIPSIT! No ei mikkään! Miettikääpä tilanne, että istahdatte sohvalle ystävienne seuraan ja otatte sipsikulhon käden ulottuville. Aijaijai, ihanaa! Parhainta olisi, että siinä ois  tillisipsejä ja piimää, mutta, toiseksi parhain sipsiherkku on tässä teille nyt esittelyssä. Lisäsin vielä erittäin mainion etuliitteen tähän herkkuun eli siis tittidii, tässä ovat J O U L U S I P S I T! Näissä yhdistyy kaksi äärimmäisen makoisaa herkkua, perussipsit ja suklaa. Ihan älyttömän hyvä yhdistelmä ja itselleni riittää, kun syö vain muutaman tällaisen niin herkkukiintiö täyttyy. Eli se käden ulottuville nostettava sipsikulho voikin olla vain pieni kupponen ja siellä muutama sipsi, jotka nautit sopivasti juuri suklaaseen kastettuina.

 

Leave Your Comment