Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3 /// MAANANTAIMALLI-ARVONTA!

Kaupallinen yhteistyö: Maanantaimalli

Te tunnette mua jo sen verran, että taidatte tietää kyllä, että ihailen Maanantaimallia! Tuota raumalaista Matleenaa Töhöstä, joka tekee aivan ihania korviksia ja kaulakoruja. Toki hänestä on muodostunut mulle myös ystävä ja olen ottanut ison osan Maanantaimallin tuotekuvista, mutta silti, tykkäisin ilman niitä kytköksiäkin.

Kerron tarinan lähestulkoon vuoden takaa, kun näin ensimmäistä kertaa Maanantaimallin korvikset. Meillä oli joku uudenvuoden jälkeinen juhlailta Matleenan siskon luona ja varmaan kaikki porukan naisihmiset olivat aivan kertalaakista lovessa niihin korviksiin. Matleena oli ottanut muutaman parin mukaan ja niitä ihasteltiin olohuoneen pöydällä kilpaa. Lähdettiin luultavasti koko porukka karaokelaulantaan Maanantaimallit korvissa.

Nyt meillä onkin Pinjan kanssa teille aika ihana arvonta. Nimittäin kuvan isot ja pienet karkkipinkit Kaarella-korvikset arvotaan teille tämän kolmannen päivän luukussa! Ihana joululahja sinulle itsellesi tai jollekin ystävällesi! Voit moninkertaistaa mahdollisuutesi voittaa, kun osallistut sekä täällä, että Pinjacoladassa ja vielä Instagramissakin meidän molempien (@muitaihania /// @pinjacolada) profiileissa on mahdollistua osallistua. Aikaa on 5.12. klo 23.59 saakka. Pienet Kaarellat arvotaan Muita ihaniassa ja isot Pinjacoladassa.

Eikä tässä vielä kaikki! Me ollaan nimittäin koottu myös aika ihanaa jouluista soittolistaa, senkin saatte ottaa kuuleviin korviinne mikäli kaltaisemme joulumusiikki miellyttää. Sanoisin omalla kohdallani, että paras joulusoittolista jonka olen kohdannut ja mikä vielä huipuinta, sinne saattaa lisääntyä hienoja ja hauskoja kappaleita ajanmyötä vielä lisää.

90 Comments

 1. Reply
  Reetta

  Oi näitä Maanantaimallin korviksia olen ihaillut ja varsinki glitteriset kiinnostaa kunhan niitä taas tulisi nettiin myyntiin. Joulusoittolista menee kuunteluun heti aamulla. Meinasinkin ehdottaa sinulle että voisit tehdä soittolistan mutta olit minua nopeampi. Hyvää joulun odotusta sinulle ja perheellesi!

 2. Reply
  Johanna

  Ai-Van ihanat ja osuis nappiin pitkän mustan neulemekon kanssa! Mukana arvonnassa. Niin. Ja kiitos kivasta blogista! Marrassukat tuli eilen valmiiksi. :)

 3. Reply
  Jutta

  Mukana ollaan, maanantaimallit on vieny meikäläisenki sydämen ja aina kun ne roikkuvat korvissa, sataa kehuja niistä tuntemattomiltakin 😉😊

 4. Reply
  Jutta

  Ai vitsi miten ihanat! Maanantaimallin koruja oonkin jo muutaman kuukauden katsellut sillä silmällä, mutta vielä ei ole tullut itselle hankittua… :)

 5. Reply
  Maija

  Ui nuo pienet Kaarellat on juuri oma suosikkini Maanantaimallin korviksista! Ja nuo(kin) kuvasi, aijaijai miten kauniit, tuo tausta on aivan mahtava.

 6. Reply
  Alma

  Löytyipä kiva blogi kun tulin maanantaimalliarvonnan perässä katsomaan😍 joulupukki on tuomassa mulle ekat maanantaimallit glitterisinä, mutta nämä olis myös ihanat

 7. Reply
  Miuku

  En muistakaan missä Näihin ensimmäisen kerran törmäsin, olisiko ollut Instagramissa? Aivan ihania malleja ja värejä! <3 Arvonnassa mukana ehdottomasti! :)

 8. Reply
  Anna

  Voi apua! Miesraukka oli juuri saanut 2,5-vuotiaan nukahtamaan, kun mulla tästä arvonnasta innostuneena lipsahti sormi ja yrittäessäni etsiä kommenttikenttää napsautin vahingossa joulusoittolistan päälle. Puhelimen ääni oli vähintäänkin täysillä! Mutta onpa ihana arvonta. Olen ehdottomasti mukana.

 9. Reply
  Anu

  Ihanalle pienelle naisen alulle, joka on juuri äskettäin saanut 8-vuotislahjaksi korvienrei’ityksen. On ihan lovena korviksiin ja toivoo saavansa joulupukilta sellaiset. Nämä kyllä miellyttäisivät koko perheen silmiä <3.

Leave Your Comment