Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PINJACOLADA & MUITA IHANIA JOULUKALENTERI

Tiiättekö sen ikävän tunteen, kun ystävä asuu liian kaukana? Mää tiiän. Mulla on rakas ystävä Pinja (Pinjacolada), joka asuu tällä hetkellä Seattlessa maailman lähestulkoon toisella laidalla. Sinä aikana, kun he ovat siellä asuneet, on meillä ollut monta ideaa Pinjan kanssa, että vitsit ku olis kiva tehdä tää ja tää juttu yhdessä. Tehdään myöhemmin, ollaan usein kuitenkin todettu, että helpompaa, kun nähdään. Ja muutenkin, onhan se ystävän kanssa oleilu ihan kasvotusten aina ihanaa ja mukavaa ja tulee turistua, maailmaa parannettua eri tavalla kuin muita yhteyksiä käyttäen ja voi tehdä asioita yhdessä!

Tänä vuonna tulee tietysti taas joulukalenteri ja tällä kertaa tein sen yhdessä Pinjan kanssa. Siitä tulee sekä muitaihaniamainen, että pinjacoladamainen. Superia, aivan mahtavaa! Noin joka toinen päivä vuorotellaan ja välillä tehdään juttuja yhdessä. Onhan se nyt aika siistiä, että maailma on kuitenkin sillä tavalla nykyään pieni, että voidaan soitella videopuheluita, kirjoitella toisillemme samaan aikaan vaikka yhtäaikaa puhelimella ja muilla erilaisilla atk-yhteyksillä ja tällaisen toteuttaminen on kuitenkin helppoa, kun siihen alkaa! Kunhan vaan välillä muistaa aikaerohommat. Nyt on linjat olleet kuumina ja seuraavat 24 päivää ja kiireisen joulunodotuksen ajan saatte nauttia meidän jutuistamme joulukalenterimuodossa.

Ihanaa joulunodotusta toivottelee Pinjacoladan & Muita ihanian Joulukalenteri 2017 <3

Yhteiskuvat: Riikka Kantinkoski

2 Comments

  1. Reply
    RR

    Alkoipa tää soida päässä :D https://www.youtube.com/watch?v=vLom-87AmO8

    Ja tiedän tunteen, olis niin ihana nähdä parhaita ystäviä paljon useammin ihan kasvotusten ja lähtä arkena vaikka lenkille ja tehdä kaikkea yhdessä enemmän..Omat “etäystäväni” asuvat sentään Suomen rajojen sisällä, mutta useampi sata kilometriä estää silti säännölliset tapailut…

Leave Your Comment