Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIIMEINENKIN VILLASUKKAOHJE

Voi te ihanat villasukkakaverini! Nyt on aika viimeisen ohjeen. Sukkien kärki. Tein sen uhkarohkeasti kirjoneuleena, vaikka siinä on se pienoinen vaara, että varpaat sujahtavat lankalenkkeihin. Langanpäät voi kuitenkin päätellä niin, ettei näin käy. Toki kärjen voi neuloa yksivärisenäkin. Neuloin joka toisella kerroksella yhden harmaan silmukan ja kolme vaaleanpunaisella niin, että edellisen kuviokerroksen keskimmäisen vaaleanpunaisen silmukan kohdalle tulee harmaa silmukka.

Päättelyt sukan kärjessä tein niin, että ensimmäisen ja kolmannen puikon lopussa neuloin kaksi silmukkaa oikein yhteen. Toisen ja neljännen puikon alussa neuloin yhden silmukan, jonka jälkeen ylivetokavennus. Kun silmukoita on jäljellä kahdeksan, lanka katkaistaan ja vedetään loppujen silmukoiden läpi.

Viimeistelyhommien jälkeen ihana hetki enää jäljellä, kun uudet sukat saa vetäistä jalkaansa tai kääräistä odottamaan odottajaansa joulupakettiin. Kiitos neulojat, oli mukavaa, kun neuloitte kanssani. Tämä projekti oli mulle oikein mukava ja olen ollut kiitollinen, ettei ohjeen perään ole hirveästi huudeltu. Halusin, ettei tarvitsisi stressata ohjeen julkaisusta, koska kaikista eniten halusin vain jakaa tän teille, vaikka varsinaisesti aikaa tällaiseen projektiin ei oikein olisi ollut, enkä tietenkään potea stressiä. Mikäli taas joskus intoudun tällaiseen yhetisneulontaan, niin otan vastaan ideoita mitä se voisi olla, olisinko neulontaa vai kentien (käsin)ompelua, kirjontaa vai aivan jotain muuta? Ja haluaisin myös kuulla tarinoita siitä, mitä mielessänne pyöri näitä sukkia tehdessä?

Mulle on tapahtunut jännittäviä asioita näiden sukkien silmukoita neuloessa. Olen ihastunut. Ollut ihan älyttömän jännityksissä erään suuren projektin suunnittelun tiimoilta. Olen rutistanut kirjan viimeisiä muutoksia. Joulukaktus ikkunalaudalla alkoi huomaamattani kukkimaan, ja napsaisin siitä nuo kuvassa näkyvät kaksi upeaa kukkasta. Noin niin kuin muun muassa. Melkoista, ihanaa elämää!

6 Comments

 1. Reply
  Mari

  Ihana saada uudet ihanaakin ihanammat sukat kohta käyttöön! Se on päällimmäinen fiilis. Palaute on itselle tärkeää ja kirjoitan sen, with all my love. Verrattuna aikaisempiin niin oli aika pitkät välit ohjeiden välillä, ihana olis että se neulomisfiilis ja ”pakokauhu kerkeenkö ennen uutta pätkää” säilyis. Itselle se on ollu se suola tässä hommassa. Ja puhun omasta puolestani ns. Seuraajana, mutta hieman tiuhempi tahti olis ollu kiva. Jää ehkä vähän sellainen fiilis, että eihän tätä nyt pakko ole tehdä jos ei ole kertakaikkiaan aikaa.

  Summa summarum. Haluaisin olla yhtä jaksava, iloinen, kekseliäs ja hupsu äiti ku sinä. Siihen nähden kuinka ihanan iso perhe keikkuu mukana niin omalla kohdalla en olis tämänvuoden puolellakaan olis saanut postauksia tehtyä! Toiveissa olisi kirjontajuttuja, ompelujuttuja(samantyyppisinä) jos siis teet, jouluaskartelut olis kans jees. Hyvälle mielelle tulen sun blogista, sehän se tärkeintä!

  Ihanaa joulunodotusta🤪

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hei kiitos palautteesta! Ja juuri kaikki nuo asiat jotka kirjoitit oli mullakin mielessä, että ens kerralla teen kaiken varmasti valmiiksi enkä jätä mitään odottamaan että teen siinä samalla, miten nyt jouduin tekemään. Ja jokapäiväinen pala ohjetta ens kerralla taas että pysyy tahti yllä. :)

   Ja kiitos ihanista sanoista! <3

   Samoin sinne ihanaa joulun odotusta!

 2. Reply
  Liisa

  Kiitos tästä ihanasta projektista! Tahti oli sopiva ja armollinen yhdistettynä vauva-arkeen. Ei tullu hätä, että ehinkö pysyä mukana. Ihanaa omaa aikaa sukkien parissa, kun vauva nukkui :).
  Toiveissa olisi muita ihania pakkaslapaset. Inspiroivaa joulun odotusta!

 3. Reply
  Inketii

  Kiitos taas innostavasta ohjeesta. Vihdoinkin onnistuin valinnoissani niin että sain sukista itselleni sopivat. Olen kehittynyt kirjoneuleneulojana paljon näiden ihanien projektiesi myötä. Tahti oli hyvä, vaikka välillä huomasinkin malttamattomana odottavani uutta kuviota. Tällä tahdilla minäkin sain kerrankin sukat valmiiksi ajallaan, vaikka töiden puolesta olikin ihan mahdottoman kiireiset viikot ja pitkät päivät. Ostin jo kankaat vauvan housuja varten. Ehkä kokeilen niitä seuraavaksi. Tai jatkan edelleen kesken olevaa kaulahuivia. K I I T O S !

Leave Your Comment