Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MITÄ SINÄ TAHTOISIT MUITA IHANIASTA?

Iski tässä harmaassa keskiviikossa nyt yhtäkkinen hillitön kyselytarve. Mua kiinnostaisi tietää mistä sisällöstä te täällä blogissani tykkäätte, mitä kaipaisitte lisää ja onko jotain aivan uutta mitä voisin mahdollisti tehdä, mutta en älyä sitä vain itse? Vaikka nykyään harvemmin kommenttiboksi laulaa, niin olis silti aivan superia ja ihanaa, kun kertoisitte. Kiitos jo etukäteen ja leppoisaa iltaa!

6 Comments

 1. Reply
  inketii

  Yhteisneulomukset ym. on aina kivoja ja koukuttavia. Tykkään muutenkin noista sinun neulonta ja käsityö vinkeistä ja ohjeista. Ehkäpä voisit taitavana ompelijana opastaa meitä tumpeloita aloittelijoita. sinun opeillasi olen oppinut kirjoneulonnan, joten voisiko saada vinkkejä vaatteiden ompeluun esim. silloin kun ei ole se hienoin superompelukone/saumuri käytettävissä. Ainakin minulle nimenomaan vaatteiden ompeluun on iso kynnys. Ehkäpä myös kuvaamisen/sommitteluun voisin mielelläni ottaa sinulta vinkkejä/oppeja. Kirjaa osotellessa. :)
  Kaikki teemajutut ja jatkokertomustoimet on kivoja!
  Ja instan puolella tykkään Yökerhoista! :) Kiitti kun jaksa ilahduttaa olemisellasi, taidoillasi ja tekemisilläsi. Olet ihana!

 2. Reply
  Laura

  Jotain kivoja askarteluideoita! Teet aina kaikkea söpöä.
  Aiempaa kommentoijaa voisin kompata ompeluohjeissa. Rautalankaohje lapsen muitaihaniamaiseen pehmoleluun vaikkapa. Perustrikoovaate mulla jo menee saumurilla mutta kaikki ompeluun liittyvä neuvo on enemmän kun tarpeen :)

 3. Reply
  Janina

  Enemmän ompelujuttuja ja askartelua. Olet tainnut joskus sanoa, ettet askartele lasten kanssa. Mutta itse kaipaisin uusia ideoita lasten kanssa askarteluun.

Leave Your Comment