Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VILLASUKAN RAIDAT /// 8


Hei ihanat! Tänään vihdoin villasukkaneulonnat jatkuvat. Ensin vähän kuulumisia. Blogigaala oli tosiaan perjantaina ja oli huikeaa olla ehdolla, vaikka aivan parhaaksi siinä kategoriassa Muita ihaniaa ei valittukaan voittajaksi. Ihan mielettömät tyypit voittivat, mulle läheisimpinä rakkaat ystäväni Virpi Vaneljallaan ruoka-kategorian ja Laura Mamma rimpuilee -blogillaan perhe-kategorian. Oon niin ylpeä heistä ja itkuksihan se siinä julkistamishetkellä meni. Pääsin yhteiskuvaankin Vaneljan ja Ps olen vegaanin kanssa! <3

Olin käynyt perjantaiaamuna kampaajalla ja meikissä ja mulla oli yksi ihanimmista mekoista ikinä päälläni. Pieni hehkutuksen sana siitä ja muistutus ainakin itselleni, että kuinka onkaan ihanaa olla jossain, kun on täydellisen hyvä olo meikin, tukan ja vaatetuksen suhteen. Dynastia-kampaamon Heidi laittoi mun pään kuntoon ja vitsit, että oon onnellinen, että meidän tiet kohtasivat näissä merkeissä, kun tein Kiitos-lastenohjelmaa. Tuon päälläni olevan kertakaikkisen upea mekko on Uhana Designin, jota nyt voisin hehkuttaa sitäkin aina vaan, en pelkästään tuotteidensa vaan myös tarinan ja ihmisten siellä takana, takia. Tavallaan tuossa lookissa ollessa tunsin myös olevani superihana siksi, että sen kaiken takana oli niin mahtavia ihmisiä! <3 Kuvassa olen avecini, ihanan ystäväni Weekdaycarnivalin Riikan kanssa.

Noniin, sitten villasukkahommiin! Tänään sukka jatkuu kohti nilkkaa ja pian on kantapään vuoro. Ensin kuitenkin kavennetaan muutama silmukka samalla kun neulotaan pystyraitoja mallikuvion mukaan. Mallikuvia on kaksi, jotta alempi kuva antaa osviittaa siihen, mihin kohtaan raidat asetettuvat, eli siinä näkyy edellisien pikkuplussakuvioiden päät. Aloita raitojen neulominen normaalisti mutta kavenna seuraavien kerrosten aikana viisi silmukkaa haluamallasi tavalla. Itse kavensin niin, että kerrosten vaihtumiskohdan molemmin puolin tein yliveto- ja kaksi yhteen -kavennukset kahteen kertaan joka toinen kerros, sekä yhden muuten vaan kavennetun silmukan, jotta kavennukset tulivat kaikki samaan kohtaan ja kahden tumman pystyraidan väliin muodostaen V-mallisen kuvion. Oikein mukavia villasukkahetkiä teille!

Blogigaalan kuvat: A-lehdet Oy // Paula Virta & Kirsi Tuura.

Leave Your Comment