Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PERJANTAIN VILLASUKKAKUVIOT /// 7

Se olisi taas villasukkaperjantai. Ihan alkuun haluan kiittää teitä tarkkasilmäisiä seuraajiani, jotka huomasitte ihan kreisin ja äärettömän huvittavan mokan edellisessä sukkakuvassa. Kiitos! Haluan kertoa teille tarinan sen takaa, ennen kuin paljastan mistä on kyse ellette vielä tiedä. Olin tekemässä siis kirjoittamassa edellistä marrassukka-postausta ja kun näin kuvan, jonka olin ottanut sitä päivää varten, se ei ollutkaan hyvä. En voinut laittaa sitä tänne. Se oli vähän liian heikossa valossa otettu ja sukan ympärillä kuvassa ei ollut mun mielestä riittävän ihania juttuja. Ihan ookoo kuva tavallaan, mutta näitä sukkakuvia tehdessä sitä päivä päivältä tulee enemmän sellainen olo, että kuvien täytyy muka olla ihan superkauniita. No, ajattelin, että otan uuden kuvan joka tapauksessa. Että neulon uutta sukkaa siihen asti, että saan otettua kuvan. Aloin hommiin. Neuloin, katselin eri sarjoja Netflixistä, kun yritin löytää koukuttavaa sarjaa. Puhelin piippaili välillä. Kurkin ensimmäistä sukkaa malliksi, laskin silmukoita, mallailin kuvioita. Jatkoin neulomista. Sain sukan oikeaan kohtaan valmiiksi. Olin tyytyväinen. Otin kuvan, josta tulikin mielestäni ihan superihana! Postasin postauksen, pistin instaan kuvan, linkitin facebookiin. Kunnes alkoi sadella viestejä (okei, kolme!), että mitäs mitäs, onko tää joku jekku, etsi virhe kuvista mitä mitä, oletkos huomannut että yksi kuvio puuttuu, onko tämä eri sukka… Olin kuolla nauruun! Ei hemmetti, huvitti ihan mielettömästi samaan aikaan, kun hävetti ja nolotti ja vatsanpohjassa kutkutteli, koska tiedän miksi olen ollut ehkä vähän hajamielinen esimerkiksi näissä sukka-asioissa viime aikoina. Uudesta sukasta tosiaan puuttui yksi kokonainen kuviorivi! Valkoinen kuvio mintunvihreällä pohjalla. Olin unohtanut neuloa sen, a p u a!

Olkoon edelliskuvan sukka inspiraatiokuva siihen, että mikäli intoudut tekemään marrassukkia myöhemmässä aallossa eli et ole vielä mukana neulomassa, niin missään nimessä jokaista kuviota ei ole pakko neuloa, jos ei huvita. Tai jos sekoilee kuvioiden kanssa, niin ei kuulkaa haittaa yhtään mitään! Se Muita ihanian Tiinakin sekoilee! 

Istun juuri nyt kampaajan tuolissa tukkaväri päässä ja illalla on The Blog Awardsit! Jännää ja kivaa mennä sinne juhlistamaan ihanien bloggaajaystävien kanssa! Perjantain kunniaksi saatte perinteisen ohjekuvion. Ja vielä yks juttu: ootte ihan ihania te blogini lukijat ja villasukkaneulojat siellä, kiitos että olette! Pus!

 

 

5 Comments

 1. Reply
  Oona

  Enhän mä edes huomannut että yksi kuvio puuttui! :D Tuijotin vain uusinta kuviota.
  Hyvä että jotkut ovat tarkkasilmäisiä :)

 2. Reply
  Emma

  Ihanat sukat tulee. Tahdon lisää ohjetta :)
  Kavennetaanko varressa ennen kantapäätä vai onko kokoajan samalla silmukkamäärällä?

Leave Your Comment