Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYDÄNKUVIOPÄIVÄ /// 6

Tänään neulotaan kolmivärinen kuvio. Ei kannata pelästyä, kolmen värin rivejä on vain viisi ja ne voi myös ohittaa neulomalla siniset kohdat pilkkukuvan oranssilla (neulotun sukan hailakan roosalla). Kuvio on sydän, mun kaikkien aikojen lempparikuvio kaikkialla, mutta aika harvoin sitä lykkään mihinkään neuletöihin, vaikka se onkin aika helppo ja mukava neulottava. Kuvion leveys on siis 12 silmukkaa, kun katsotte tuota ohjekuvaa, niin huomioikaa, ettette neulo yksinäisiä puolikkaita. Postauksen alimmassa kuvassa alimpiin palluroihin on merkattu kuvion leveys.

Näin suuressa kuviossa tulee huomioida myös se, että pitkät lankajuoksut työn nurjalla puolella kannattaa välillä kiertää toisten lankojen kanssa yhteen silmukoiden väliin. Silti ei edelleenkään kannata pelästyä, hyvin ehditte neuloa nämä sydämet ennen seuraavaa kuviota ja kärsivällisyys palkitaan. Ihanaa neulekeskiviikkoa!

3 Comments

 1. Reply
  Jenni

  Puuttuuko tästä viimeisimmän kuvan sukasta nyt yksi valkoinen kuvio rivi kokonaan, kun muissa kuvissa se näkyy. Onko kuvassa eri sukka? Vai harmittaakin mun silmät? 😄

  1. Reply
   Tiina

   NO PUUTTUU! 😂😂😂😂 tää on tosiaan toinen sukka ja neuloja on vähän oikonut näköjään 😂😂😂😂😂😂😂😂 kuolen nauruun! No mutta, päivän kuvio selvisi.

 2. Reply
  Johanna

  No mäkin heti katoin, että mitä mitä… 😄
  Mut eihän se mua haittaa, kun jätin itse ihan tarkoituksella sen yhden kuviorivin tekemättä 🤗

Leave Your Comment