Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYKSYN IHANIN YHTEISNEULONTA ALKAA TAAS – MUITA IHANIAN VILLASUKAT

Ihanaa perjantaita tyypit! Tiedän, että tätä on jo odotettu, perinteistä muitaihaniamaista yhteisneulontaa. Olen tässä syksyn mittaan tehnyt valmiiksi sukkia, joita yhdessä aletaan neulomaan. Eikä enää olla kaukana siitä, että päästään yhdessä aloittamaan. Hurjan kivaa taas!

Sukat ovat kiva joululahja tai itselle mukava uus juttu syksyn vilpakoille keleille. Nyt siis kehottaisinkin kurkkaamaan lankalaatikoihin ja tarkistamaan, joskos langat löytyisivät sieltä jo valmiiksi, eikä uusia tarvitsisi ostaa. Mutta jos ei löydy, niin lankakaupassakin ehtii hyvin käydä. Kolmosen puikoilla neulotaan tällä kertaa eli sen vahvuisia lankojakin tarvitsette. Tarvitaan muutama sopivan kokoinen jämälankakerä, joko ihan perinteistä villasukkalankaa taikka sitten niinkuin minä teen, kaikenlaista! On alpakkaa, merinovillaa, villasekoitetta ja ohuempaa lankaa, johon lisään kaveriksi mohairia. Muitaihaniavillasukissa voi tehdä niinkin. Kerätkää kauniin ja ihanan värinen lankakokonaisuus ja ottakaa puikot valmiiksi, lähipäivinä aloitellaan! Pus. <3

10 Comments

Leave Your Comment