Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUITA IHANIAN EHDOKKUUS /// THE BLOG AWARDS FINLAND 2017

Olin eilen aamulla tilaisuudessa, jossa julkistettiin The Blog Awards Finlandin shortlistat. Tiesin toki etukäteen, että olen ehdolla, olinhan menossa kutsuttuna tapahtumaankin, mutta silti mua jännitti ihan hirmuisesti. Oon kirjoittainut ja tehnyt tätä blogihommaa niin kauan ja niin innoissani vuodesta toiseen. Ensimmäistä kertaa tällainen tunnustus mun kohdalla, eli kaippa tässä on tehty jotain tai aika montakin asiaa oikein. Ihan mieletöntä! Samaan aikaan tekis mieli itkeä ja nauraa. Tulee epäusko, että siis oikeestikko, vai sekotatteko johonki muuhun Muita ihaniaan. Eiku ainiin, meikäähän on vaan tää yks!

On tää kyllä ollu melkoinen blogimatka muutenkin, enkä oo siis minnekään pois menossa. Oon päässyt tekemään hullun hienoja työjuttuja tämän blogin ansiosta. Muistatteko vielä vaikkapa Kiitos-lastenohjelman vuosien takaa? Se oli ihana piristys vauva-ajan keskelle ja sitä oli huippua tehdä niin kivan työporukan kanssa. Ja vähän ajan päästä pölähtää markkinoille kirja, muitaihaniamainen käsityökirja, kreisiä! Mikäköhän vuosi se olikaan, kun uudenvuoden postauksessa kirjasta ensimmäisen kerran haaveilin, oli vaan välissä vähän kaikenlaista elämänmutkaa. Siinäkin mulla on ollut aivan huiput tyypit yhdessä kanssani sitä tekemässä ja sitte paukautetaan kyllä kuplivat viimeistään auki, kun kirja on käsissä. Ja hei te, tyypit siellä ruutujen toisella puolella ja milloin missäkin ollaan muutenkin kohdattu (on joka kerta yhtä yllättävää ja ihan sairaan kivaa, kun joku tulee kertomaan, että lukee blogia tai jos jollain mun tekemällä tai sanomalla jutulla on ollut ihmiseen joku kosketus), superkiitos teille!

Ei tarvi olla mikään tollainen iso juttu, kirja tai tv-ohjelma, joista jää merkittävä muistijälki minuun vaan ihan ne pienetkin jutut. Ja se, että vuosien saatossa minusta on kuoriutunut kokoajan rohkeampi nainen, se sellainen innostuneisuus ja innokkuus uusiin juttuihin minussa vain kasvaa. Sitä henkistä kasvua minussa itsessäni. Helppoa ei todellakaan aina oo kaikenlaisten asioiden kanssa säädellessä, mutta kaikesta selvitään! Kuka tietää millaisia hullunhauskoja ja mahtavia juttuja tässä on tulossa elämässä eteen vielä vaikka kuinka paljon! Hups, tästä tulikin nyt tällainen keski-ikää lähestyvän äiti-ihmisen liikuttunut kiittelypostaus, mutta semmonen olo mulla on. Kiitollinen kaikesta siitä tuesta ihmisille mun ympärillä (mulla on ihan älyttömän mieletön ei-sukulais-tukiverkosto, joka pitää mun arkeani kasassa), kiitollinen maailman ihanimmista lapsista (joita ilman, en olis blogia ainakaan tässä muodossa koskaan ees perustanut) ja siitä, että ne on myös mukana tässä kaikessa, mannekiineeraavat kuvissa ja innostuvat näistä jutuista usein yhtä isosti kuin äitinsäkin. Kiitollinen kaikista muistakin ihmisistä, jotka uskovat muhun ja tsemppaavat ja luottavat!

Hei nyt ehkä vaan toivotan ihanaa viikonloppua ja menen lämpimään suihkuun lämmittelemään syyskuusta viilentyneitä varpaita (kun en vielä halua aloittaa sukkakautta)! Eiku ainiin… mun piti muistuttaa teitä, että jos ja kun haluatte äänestää Muita ihaniaa yleisön suosikiksi, niin se onnistuu täällä tiks! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan vielä hotelliyö Hilton Helsinki Strandissa ja liput TBAF 2017 -gaalaan kahdelle, superia! Minä voinkin sitten alkaa miettiä lokakuun lopussa siintäviä juhlia, että mitäköhän pirskattia sitä sitte laittais päälle, pitäskö sitä vaikka ommella hurrauttaa jotaki erityistä!

8 Comments

 1. Reply
  Anna

  Voi kuule Tiina.. sun blogi on niin hersyvän pirskahtelevan ihana. Kuvat ovat aivan mainioita ja tarinointi myös.
  Olen aina tehnyt käsitöitä, ommellut, virkannut ja väkertänyt mutta neulominen jäi yhteen yläasteen lapaseen, jota opettaja-äitini vielä vähän avusti. Päätin silloin, etten osaa neuloa. Mutta sitten täällä sun blogissa törmäsin maailman ihanimpiin kaulahuiveihin ja muihin neulomuksiin. Aloin vähitellen haaveilla neulomisesta ja hankin varovasti vähän sukkalankaa ja puikot.. tein ensin yhdet sukat. Ja sitten hyppäsin pää edellä syvään päähän, hankin langat Muita ihania kauluhuiviin ja siitä tuli niin ihana. Kiitos innoituksesta, inspiraatiosta, kauniista kuvista ja tunnelmista!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Voi Anna, miten ihania sanoja! :) <3 Juuri nämä ovat niitä juttuja joiden takia tämä blogi on niin tärkeä :)))

 2. Reply
  Terhi / Hupsistarallaa

  Äänestin tietenkin, aivan mahtavaa, onnittelut ehdokkuudesta!

  Ja vinkiksi, että täällä odotellaan tietoa kirjasta ja tietenkin itse kirjaa tosi innolla. Just juteltiin parin neulojakaverin kanssa, että kun ei googlettamallakaan löydy mitään, eikä maltettais lainkaan odottaa! :D

  1. Reply
   Tiina Post author

   <3 Mää en itsekään osaa sanoa vielä mitään päivämääriä, mutta kerron HETI kun tiiän jotain enemmän! Ihanaa, kun ootatte, mua jännittää hirmuisesti mitä kaikki TE siihen kirjaan sanotte :) <3

Leave Your Comment