Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TIINAN YÖKERHO INSTALIVESSÄ

Tällä viikolla sattui hassu, odottamaton juttu. Päätin yhtenä päivänä testata, että miten Instagramin live-toiminto toimii. No, ihan nappia painamallahan se vaan. Vaikka oon snäpännyt pitkään ja mitä kaikkea tässä onkaan sometettu, niin se olikin jotenkin jännää. Nähdä siinä suoraan, kuka on linjoilla ja mitä kukakin kommentoi. Iski jännitys. Naurattikin itseäni se reaktio. Kun ei mulla ollut mitään järkevää livenä lähetettävää asiaa, kunhan höpötin. Sitähän teen kyllä muutenkin. Tuli niin kivaa ja kannustavaa ja innostavaa palautetta, että kahtena iltana sitten kuin vahingossa pidin siellä livenä askartelukerhon, jonka nimeksi tuli Tiinan Yökerho, koska myöhäisilta on kerhon ajankohta ja Tiinan Yökerhohan on aivan loistava nimi. En todellakaan tiedä, tuleeko tämä kerho jatkumaan, mutta ainakin se oli tosi hauskaa. Sekä minulle, että selvästikin myös seuraajille. Toissaillan kerhossa kirjoittelin livenä, hehe, tuon klassikkotekstin, joka kertoo totuuden kaikesta toiminnasta jota ihminen kulloinkin tekee ja miltä se tuntuu. Tiinan yökerhostakin.

4 Comments

  1. Reply
    Rilla

    Tiinan Yökerho on parasta pitkään aikaan! Nauruhytkynä herätti vieruskaverin ja univelka saa kasvaa rauhassa – kun ei vaan malta poistua kesken! Yöllinen kässäkerho ❤

  2. Reply
    Piia

    Linjoilla olin minäkin, ihan paras yökerho! <3 Silmäpussit on jo sitä luokkaa että hitto, kasvatetaan lisää vaan eli toivottavasti jatkoa seuraa!

Leave Your Comment