Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAULAHUIVIPÄIVÄ 9

Tämä päivä ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan. Innostuin eilen ompelemaan ja ompelinkin yötä myöten eilen ja säästelin vähän aamuksikin. Ajattelin, että tänään lähdetään jonnekin kivalle retkelle, kun sää oli niin kaunis. Lapsista oli kuitenkin mukava vain olla kotona. Ne päivät, kun saa vain olla, ovat melko harvassa, joten päätin, että ollaan sitten sisällä. Itsekin halusin ommella rauhassa, ilamn kiirettä. Laitan nuorimmaisen päiväunille ja sillävälin tykittelen ompelut loppuun ja kirjoitan parit tekstit – näin suunnittelin. No mutta kuinkas kävikään, nukahdin ITSE sinne päiväunille. Herään puolitoista tuntia myöhemmin ainoastaan tajutakseni, että mulla on ollut vieressä kyllä pikkukaveri kokoajan, mutta hän on leikkinyt omia leikkejään koko sen ajan. Sehän meni justiisa nappiin eikä melekeen! Loppupäivä onkin mennyt niistä unista päätä selvitellessä. Mulle ei sovi ollenkaan päiväunet. Tai ainakaan sellaiset, joita en halua tai tarvitse (tai näitä vissiin tarvin kyllä, mutta en halua sitä myöntää!). Nyt otan sen hetken ja ompelen sen takin loppuun. Näette sen lähipäivinä ja siitä voin kertoa jo sen verran, että jos toissapäiväisen tunikan selkäkuvio oli mieletön, niin tässä lähti vielä enemmän käsistä! Ihana tunne. Se on niiiiin hieno! Tässä teille päivän biisi: Hannah Peel – All That Matters ja ohje. On muuten yks mun suosikkikuvioita tämä. Tykkään kolmiulotteisuudesta. Kivaa sunnuntai-iltaa ja jee, uudet Rimakauhua ja rakkautta -jaksotkin alkaa, u-u-uu!

2 Comments

Leave Your Comment