Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAULAHUIVIPÄIVÄ 1 (JA NEROKAS IDEA)

On aika ensimmäisen neulepäivän. Tekisi kauheasti mieli pelleillä ja käskeä tekemään ensimmäiseksi kolmetoista hapsutupsua, mutta se olis niin huono vitsi, etten kehtaa. Selitän ennemmin ensin millaisen vitsin olisin kertonut ja sitten nauran täällä itsekseni omalle vitsilleni. Ei vaan, nyt selkä suoraksi ja vitsailu sikseen! Huivissa on siksi hapsureuna jo valmiiksi, koska kuvissa oleva huivi on tosiaan ollut jo käytössä ja hapsut viiltäneet maatakin varmasti monta kertaa. Niistä ei tarvitse huolehtia tässä vaiheessa ollenkaan, ne kuuluvat vasta viimeistelyvaiheeseen. Eli, huivi alkaa niin, että luo 80 silmukkaa vitosen pyöröpuikoille. Neulo sen jälkeen kuviokerrokset mallikuvan mukaan alhaalta ylöspäin kuvaa katsellen. Yhden mallikerran leveys on tässä kymmenen silmukkaa ja mallikerta toistuu kahdeksan kertaa kerroksella.

Kuuntelen tässä samalla Pariisin kevään uutta levyä ja oon ihan rakastunut siellä olevaan Kuume ja Vielä vähän matkaa tähtiin -biiseihin. Mulla on ollut tapana kaikkien yhteisneulontojen aikana jakaa jossain vaiheessa neulomista villasukkasoittolistoja Spotifyssa. Tällä kertaa voitaisiinkin tehdä niin, että jaan päivän kuvion mukana samalla sen päivän lempibiisini ja niistähän sitten koostuu se kaulahuivisoittolista. Nerokasta! Eipä! Joo! Ihan huippu idea, sitten voi valmis kaulahuivi kaulassa lähteä pakkaskävelylle ja laittaa korvanappeihin soimaan sen listan! Joo! Mää teen niin! Ja joku muu, jolla on samantapainen musiikkimaku, voi tehdä kans. Vitsit, että mulla onkin nerokkaita, oikein laatuideioita! Tää on muuten mun mielestä yks parhaita puolia minussa, se sellainen innostus jostain asiasta, joka rakentuu siinä tehdessä. Se, että tätä tekstiä aloittaessa kirjoittamaan, teinnyt yhtään millaisen innostuksen olen itselleni aiheuttanut muutaman kirjoittamani sanan jälkeen. Nyt meen sinne Spotifyhyn luomaan sen listan ja teilel toivotan ihanaa ihanaa lauantaita ja neulomisintoa!

9 Comments

 1. Reply
  Tytti

  Apua siehän se nopea liikkeissäsi olet ko nyt jo alko! Tullee panniikki, äkkiä lankakauppaan enkä vielä edes tiiä mitkä värit valitsen! :D

 2. Reply
  Maanapuppiduu

  Niin ihanaa! Kirjotin sulle joskus instaan toiveen (VAATIMUKSEN :D) että tee tähän ohje pliis! Ja täällä se nyt näköjään on <3 Täytyykin alkaa katteleen huivilankoja sillä silmällä, laittaisinko samat värit kuin sinäkin vaiko jotkut ihan muut… ;) Aivan ehdottomasti aion neuloa tän huivin, ennemmin tai myöhemmin. Mieluusti ennemmin. Kaunista kevättä Tiina! Toivoo Maana

 3. Reply
  Nora

  Lämmittelen kuvioneule harrastusta, kiitos ohjeesta! Upea huivi, toivottavasti saan omat värit kohilleen :) Kannattaako tässäkin sitoa eri kuviovärit pitkissä langanjuoksuissa, vai onko sillä väliä, koska putken sisään ei survota koko ajan jotain kuten esim raajaa :)

 4. Reply
  Emma

  Tätä on odotettu!! Tuleeko ohje aina tiettynä aikana vai pitääkö käydä aina kurkkimassa ja toivoa että joko nyt… Tuleeko päivittäin? Hätähousu tahtoi lisää ohjetta 😊

Leave Your Comment