Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RETKI JOULUN JA UUDEN VUODEN VÄLISSÄ

metsaretki3metsaretki39metsaretki2metsaretkimetrasretki4 metsaretki6metsaretki9 metsaretki10 metsaretki11metsaretki7 metsaretki31

Joulun jälkeen somekanavat alkoivat täyttyä ihanista talvisista, puhtaanvalkolumisista tunturikuvista. Itse olin juuri saapunut silloin vielä vähähkölumisesta Oulusta takaisin Helsinkiin ja täällä kadut olivat lähes kuivia. Eilen aurinkokin paistoi ja olisi aivan hyvin voinut olla alkusyksyn päivä. Nappasin pyörän varastosta, hurautin metrolla päätepysäkille ja pyöräilin yhteen Helsingin lempipaikoistani, Kallvikiin! Oli ihanaa pyöräillä metsässä, siellä tuoksuikin! Aurinko kimmelsi puiden välistä ja annoin musiikkin soida korviini koko retken ajan eli elelin lähestulkoon omassa, elokuvallisessa maailmassani. Oli kertakaikkisen ihanaa! Varmasti ihanin päivä tässä joulun ja uuden vuoden välissä, eikä edes yhtään lunta! <3
metsaretki30 metsaretki27 metsaretki25 metsaretki23 metsaretki22 metsaretki18 metsaretki46 metsaretki-27 metsaretki33 metsaretki16 metsaretki13

2 Comments

  1. Reply
    Kati

    Kiitos ihanasta syyssukkien ohjeesta. Aloittelin sukkien tekemisen vasta nyt joululomalla ja nyt olen neulomassa sukkien varsia, joten lopputuloksesta en osaa sanoa, mutta ainakin ohje on inspiroiva!

    Kati
    kerttunenblogi.blogspot.fi

Leave Your Comment