Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI 2016 – MIKÄ OLI SUOSIKKISI?

Joulu mennä hurahti ja koko joulukuu! Ihan vastahan mää tässä työpöydän ääressä kirjoittelin luonnosteluja, että millaisen joulukalenterin tänne blogiin keksisin. No, tällainen kokonaisuus siitä tuli. Minusta tuntui aika raikkaalle tehdä monensorttista sisältöä, mutta kaikki kuitenkin samaa henkeä eli tuon yhden maalauksen päällä kuvattuna. On nyt varmaan sen verran kulahtanut maalaus tuo, liikaa nähty, että menee piiloon odottelemaan uusia aikoja. Mua kiinnostais teidän mielipide kalenterikokonaisuudesta ja se, että mistä tykkäsitte eniten? Saa sanoa monta ja saa kertoa jotain fiiliksiä mitä tuli mieleen mistäkin, sellaisia tarinoita olis kiva kuulla!

Mun omat suosikkini ovat ihan ensimmäisenä tekemäni ensimmäinen sukkakuva. Niissä kun käy aina niin, että ekat kuvat ovat sitten loppujen lopuksi niitä yksinkertaisimpia ja jotenkin vähän ressukoita, niin vähällä koristuksella tehtyjä, kauniita. Mun jutuissa kun se kaikki lisääntyy loppua kohden, innostun aina ihan hirveästi! Sen lisäksi tykkään tosi paljon pisarakorviskuvasta, oli ihanaa, kun sain Uhana Designin tytöiltä pisaroita kuvaa varten. Se on hieno kuva! Olen myös todella vaikuttunut itsekin tuosta vohveli-pipari-havu-kakusta, se on upea! Pipareista tuli yllättävän söpöjä, vaikka luulin ne kaikki vaan mokanneeni niitä tehdessä eli piparikuvat kans. Marmeladikuvasta tykkään myös! Ehkäpä näistä sitten joistain tulee ensi jouluksi joulukortteja!

Kerro siis sun suosikkisi ja mää voisin vaikkapa arpoa kaikkien kommentoijien kesken Peace-julisteen! Aikaa on loppiaiseen (6.1.2017), kiitos! Pus!

Muita Ihania Itsenäisyyspäivä Kakku Rekvisiittakakkujouluaatto / MUITA IHANIA joulukalenteri / muita ihania 2016 joulukalenteri15 varityskuva_julkalender joulukalenterI / DONITSI / MUITA IHANIA borneo1 joulukaltsu19 muita ihania joulukalenteri joulukalenteri / muita ihania joulukalenteri luukku 23 / muita ihania avaruus 7 joulukalenteri / muita ihania 2016 joulukalenteriluukku_piparikaupunki5 joulukalenteri 7 joulukalenteri2 joulukalenteri13 joulukaltsu17 joulukalenteri 2016 / 5 kranssi_joulukaltsujoulukalenteri 2016 / 21 joulukalenteri 2016 päivä 19 joulukalenteri 2016 ykkönen joulukalenterI 2016 PÄIVÄ 16 JOULUKALENTERI 2016 LUUKKU 7

9 Comments

 1. Reply
  Hannele / Täyttä Elämää

  Joulun alla jäi blogit vähän huonolle lukemiselle. Miten se kiire aina tuleekin? Kiitos siis tästä koosteesta, sun kuvat on jotain niin koskettavaa. Se on jännä, miten nämä värikkäät kuvat viehättää, mutta itse ei osaa ilotella värien kanssa. Mulla vähän toisinpäin kuin sulla niiden pakettien kanssa! Olis kiva repäistä, mutta sitten meneekin aina sillä tasaisen tylsällä :D Joululaulu- kuvat iskee minuun eniten, taaskin :)

 2. Reply
  emmisiskos

  Ihanin joulukalenteri, kiitos siitä! Lempparein kaikista taisi olla donitsi-piparit, jotka pääsi mulla kokeiluun saakka. Ihanaan uudenvuoden alkua! ❤

 3. Reply
  Saara K.

  Mulla on yleensä ollu suklaakalenteri vielä aikuisenaki mut tänä jouluna ei ollu. Sen sijaan onneks oli tää! 😀 oli kiva miettiä mitähän tänä päivänä tulee ja saada itsekin kivoja ideoita. Pidin eniten värityskuvasta ja joululaulujen sanoista – juhannusvisanki laulut oli ihan huippuja! 😊 lisäks se nahkapaloista tehty pilviviirinauha oli ihana, jonku sentyylisen vois vaik iteki tehä. Värityskuvia tulostin päikkäriin muutaman isommille lapsille, arvasin et muutama tyttö innostu niistä heti nähdessään. 😊

 4. Reply
  Keppo

  Top viis tai kuus:
  Hernepussityyppi. Ihanasta kankaasta lakki hänellä. Voi kun osaisin itsekin kirjailla. Aion vielä itse joskus toteuttaa jotain samanmoista, kiitos ideasta!
  Frantsilan eteeriset öljyt. Aloin tuntea tarinasta tuoksut nenässäni ja ihailin kuvaa, jossa pullosta läikähtää kuviolliset lätäköt.
  Piparipilvet ja popcornit. Hieno kuva!
  Marmelaadit. Etenkin se, miten ne oli pakattu. Niin kaunista!
  Villasukan aloituskuva. Lapsesta asti yksi vakio piirrelty koriste omassa repertuaarissani on ollut kulmakukkaköynnös. Tuli mieleen.
  Bonuksena mainittakoon vielä lahjapaketit ja erityismaininnan saa joulukalenterin maalattu tausta!
  Kiitos!

 5. Reply
  Ninni

  Erityisesti miellytti pilvipipari ja uhanayhteistyökuvat, niissä kaikki niin nätisti ja harmoonisesti aseteltu. Myös tuo pipokuva tykästyttää leikkimielisyydellään ja koska pipo on vaan <3

Leave Your Comment