Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI – LUUKKU 20 & ARVONTA!

joulukalenteri / muita ihania 2016 joulukalenteri / muita ihania 2016

Tänään kalenteriluukusta löytyy tonttulakkipäisiä lapsia! Tonttulakin ei tarvitse todellakaan olla punainen, vaan meijän tämän vuotiset lakit ovat ihanat *Kaunisteen pellavasta tehdyt. Suuret tupsut tein paksusta Fantti-langasta. Minusta noista tuli ihanat lakit ja ihanat on nuo lakkien alla olevat tyypitkin. Tänään on myös jälleen arvonnan paikka! Sain nimittäin arvottavakseni ihanan Kaunisteen perinteisen kalenteripyyhkeen. Kommentoi siis tähän postaukseen, haluaisitko mieluummin mintun vai vaaleanpunaisen, niin olet mukana arvonnassa. Onnetar arpoo voittajan huomiseen luukkuun mennessä eli tämä pöivä aikaa, onnea matkaan!joulukalenteri / muita ihania 2016* Yhteistyössä Kaunisteen kanssa

58 Comments

 1. Reply
  Piia

  Ei meilläkään oo lapsilla perinteisiä tonttulakkeja, tytöllä pinkkiraitanen ja pojilla siniraitaiset :) Joskin kouluun täytyi hommata ihan perinteiset.. ja pyyhkeistä mintun värinen :)

  1. Reply
   Repsu

   (en oo ihan satavarma että menikö tähän nyt väärä sähköpostiosoite, yritin peruuttaa kommentin lähettämisen mutta eihän se tietty onnistunut, niin nyt on sit kaks mun kommenttia ja sit vielä tämä seliseli :D )

Leave Your Comment