Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI – LUUKKU 14 & ARVONTA!

joulukalenterI / DONITSI / MUITA IHANIA

Leipasin kuulkaa donitseja! Eikä mitä tahasna donitseja, vaan piparidonitseja! Mukilla pyöreät piparit ja reiät pienellä juomapullon korkilla, how easy is that! Koristelu kolmen värisellä sokerimönjällä (vettä, tomusokeria ja valkuaista sekä vähän elintarvikeväriä!), lontoonrakeilla ja erilaisilla strösseleillä ja nonparelleilla. Nuo kuvan kuparipallurat ovat muuten aivan tajuttoman hyvää tanskalaista lakritsia! Donitsit eivät tältä päivältä jää tähän sillä mulla on teille donitsi-arvonta!

Meille tuli joskus viime talvena ensimmäinen Boblesin donitsi, johon lapset aivan rakastuivat! Sen päällä on hyvä istua ja siinä voi keikkua ja tasapainoilla, ja sillä voi leikkiä. Nyt saimme kaksi donitsia lisää ja olohuone on ollut yhdenlainen donitsipomputtamo viime päivinä. On tehty jumpparataa ja on kasattu donitsit päällekkäin korkeaksi istuimeksi ja rakennettu junarata donitsin ympärille. Pojat ovat istuskelleet molemmat keittiössä iloissansa donitsien päällä tavallisilla tuoleilla. Aionkin kuulkaas luopua kaksivuotiaan syöttötuolista kokonaan juuri tästä syystä, ihan mahtavaa! Te sitä vasta onnenihmisiä olettekin, sillä teillä on mahdollista voittaa itselleni oma pieni donitsi. Kommentoikaa tähän alle vaikka semmoisella asialla, että mikä on teidän lempparikuorrute donitsissa? Saa olla ihan millainen donitsi vaan, syötävä tai jonku pipariversio tai fantasiadonitsi! Aikaa arvontaan on tämän päivän ajan puoleen yöhön saakka, huomisen luukussa selviää voittaja!

donitsi_bobles donitsi_bobles2

* Yhteistyössä Gefferin ja Lasten PR:n kanssa.

88 Comments

 1. Reply
  Maria Puotiniemi

  Mun lemppari on kinuskidonitsi strösseleillä. Pitäiskin kaivella donitsiohjeita netistä, ostin joskus donitsipellin, että voi kotona tehdä donitseja ja kerran on vissiin tullut tehtyä. :D

 2. Reply
  Maija

  Lempparikuorrute on pinkki pomada, siinä on jotain niin vahvasti lapsuuteen liittyvää, ettei voi tulla kuin hyvälle tuulelle donitseja katsellessa. Sun piparidonitseilla oli sama vaikutus!

  1. Reply
   Shanna

   Based on my exepcienre — I think that yes, in about 10 years (unless you obsess about it too much) your Birthday will be much more about your Birthday and your mom's birthday will be much more about good memories of your mom. And it all will be much less about hearing the bad news. At some point, you will get tired of reliving that. But until then, I say, indulge in all those pure emotions as much as you need to.

 3. Reply
  Helena T

  Kyllä se perinteinen vaaleanpunainen pomadakuorrutus vie voiton! Bobles ois ihana, piän peukut ja varpaat pystyssä että voittaisin pikkutytöille sen.

 4. Reply
  NRA

  Kinuski. Vai ehkä lakukuorrute…? Ens kerralla täytyy kokeilla niiden sekotusta <3 :) ja siis kunhan kuorrute sisältää sokeria niin hyvää on ;)

 5. Reply
  Inka

  S-marketin euron suklaadonitsi! Ei oikeesti ehkä parasta, mutta niin legendaarista kun niitä syötiin aina yläasteella bussia odotellessa että donitsista tulee aina mieleen ne.

 6. Reply
  Ninni

  Suklaakuorrute jossa on pähkinärouhetta päällä! Mut iteasiassa oon sen verran perso makialle ja donitseille et kaikki käy :D

 7. Reply
  Lyde

  Ihania nuo piparidonitsit, joudun ehkä nappaamaan idean omaankin käyttöön! Tuollainen pomputteludonitsikin olisi ihana, ja jos haen kahvilan donitsin, otan kinuskipäällisen :-)

 8. Reply
  Maisa

  Ihania donitsipipareita, nam!
  Keliaakikkona näen unia Arnold´sin kinuskidonitseista. :D Pitäsiköhän yrittää itse leipoa gluteenittomana? Niin ylihyviä olivat!

Leave Your Comment