Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI – LUUKKU 12

joulukaltsu17

Tänään luukusta paljastuu viirinauha joulukuuseen, ikkunalle tai vaikka ovenpieleen. Palat on leikattu nahkapalojen jämistä ja ommeltu yhteen ompelukoneella käyttäen neonkeltaista lankaa. Välistykset täsä nauhassa ovat melko pienet, ehkä liiankin, kuusta ajatellen, mutta onhan tuo melkoisen söpö pastellinen suomenlippunauhan korvike. Nauhan voi hyvin tehdä myös vaikka askarteluhuovasta ja värit tietysti valita omien mieltymysten mukaan. Meille tällainen pastellinen passaa paremmin kuin hyvin!

1 Comment

  1. Reply
    Lyde

    Ihana idea tämäkin! Pitää keksiä mistä saisi nahkapaloja hankittua, minulla olisi yksi toinenkin projekti mihin tarvisin nahkaa. Tälläinen pitää kyllä kottaa tehdä :-)

Leave Your Comment