Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI – LUUKKU 10 & ARVONTA!

borneo1 borneo2 borneo3Tänään on joulukalenterin luukussa aivan älyttömän söpö ja ihana kirja. Nimittäin ehkä kaunein lastenkirja aikoihin *Lauri Ahtisen ja Anna Sofia Vuorisen Itä-Borneo. Sellainen kirja, joka käy erinomaisesti joululahjaksi perheeseen, johon on syntymässä vauva, sillä kirjan lopussa on myös vauvan oma sivu. Kirjan kuvitukset ovat älyttömän ihania ja aivan mahtavan oivallisia! Iskevät minun silmääni kyllä niin, että tiedän lukevani tätä kirjaa iltasaduksi erittäin mielelläni. Sekä tarina ja erityisesti myös hahmojen nimet olivat ihan huiput, en niitä teille paljasta, mutta tällainen nimitykästelijä tykkäsi! Huipuinta tässä päivän luukussa on myös se, että saan arpoa teistä yhdelle tämän samaisen kirjan. Kertokaa vaikka kommenttikenttään teidän lempparinimenne tai lempilastenkirja. Aikaa osallistua arvontaan on koko lauantai, huomenna paljastan kenelle arvontakone soi voiton.

borneo4* Yhteistyössä Kustantamo S&S

54 Comments

 1. Reply
  Minna M

  Lempilastenkirjoja on monia. Sanotaan vaikka Mummonkone. Sitä ei väsy lukemaan, eikö lapset kuuntelemaan. Nyt en osaa valita yhtä lempinimeäkään…

 2. Reply
  Marrie

  Oi, onpa kaunis kirja. Minä tykkäsin laulusta Emme me pienet koiranpennut ja hassua, se on kuulemma kummityttöni lempilaulu myös.

 3. Reply
  Hannamaija Autio

  Astrid Lindgrenin kaikki kirjat on kestosuosikkeja ollu lapsesta saakka. Erityisesti Peppi ja Eemeli-kirjat. Nissä on mielestäni myös kivoja nimikin :)

 4. Reply
  Hannamaija Autio

  Astrid Lindgrenin kaikki kirjat on kestosuosikkeja ollu lapsesta saakka. Erityisesti Peppi ja Eemeli-kirjat. Nissä on mielestäni myös kivoja nimikin :)

 5. Reply
  Maria

  Lempparilastenkirja tällä hetkellä, ja koko syksyn, on ollut Mila Teräksen Ellit (tuttisuu ja unenpää). Ihana kuvitus ja niin miellyttäviä lukea! Osallistun arvontaan :)

 6. Reply
  Maana

  Aulikki Miettisen Kettuset-kirjasarja on rakas, niitä ollaan siskon kanssa tänä syksynä metsästetty. Sukelsin omaan lapsuuteen kun luin ne tuossa yönä eräänä glögimukin kera. Kuvat kaikkine yksityiskohtineen niin tuttuja, että vaikka ne oli vuosiksi unohtuneet niin ihan kuin olisi kotiin palannut niitä katsoessa. <3

 7. Reply
  Elina

  Lempilastenkirjaa on mahdoton nimetä, niitä on niin paljon! Yksi tykästysnimi on Sylvi Kepponen, täältä kotoakin kun löytyy yksi ihana Sylvi <3

 8. Reply
  Suvi

  Lempilastenkirjoja on ne, joita on mukava lukea ääneen. Hyvin kirjoitetut tai taidokkaasti käännetyt. Esimerkiksi Lindgrenit, Janssonit ja Parkkiset. Aila Meriluodon kääntämä Kolme iloista rosvoa on huikea ääneenlukukokemus!

 9. Reply
  eveliina

  tän hetken ihastuksia lastenkirjoissa ovat:
  typy ja muriseva mörkö, vaarin saari sekä minä, muru ja metsä. aevan hurmaavia grafiikoita ja hienoja tarinoita! 💚

 10. Reply
  Anni

  Lapsena yksi lempikirjoistani oli Marikki. Yksi nykyisistä ikisuosikeista on Allakkapullakka / Yökyöpeli. Siinä voi vähän haastaa itseään ja koittaa lukea erilaisilla äänenpainoilla ja nopeuksilla kirjaa, naurattaa takuulla kuuntelijaa!

 11. Reply
  Saara K.

  Tällä hetkellä siskon lasten kanssa kivoimpia ovat kirjat, joiden kuvissa on paljon tarkasteltavaa kuten Mauri Kunnaksen kirjat, Richard Scarryt jne. Sopivanpituiset tarinatkin menee (2- ja 3-vuotiaat ja 1-vuotias, jonka kanssa enemmän katsoskellaan). Kunhan kasvavat isommiksi odotan, että pääsen lukemaan Me Rosvolat -sarjaa ja perinteisiä Lindgrenejä ynnä muita. Omat ihanat satukirjat ensimmäisiltä alakoululuokilta pitkään eteenpäin oli Milli-Molli-kirjat, Pikku Heidi, Onneli ja Anneli ja niin monet muut. Ihan pikku lapsena mun lemppari on kuulemma ollu Lindgrenin Katso Marikki, lunta sataa! :)

 12. Reply
  eluhai

  Ihana kirja, tämä lähtisi pukinkonttiin. Oma suosikkini lapsena oli Sven Nordqvistin Viirun syntymäpäivät. Ja joulun alla kulutettiin puhki satukasetti Joulupukin työpaja, sitä olen epätoivoisesti yrittänyt metsästää aikuisena, mutta valitettavasti sitä ei ole julkaistu 80-luvun jälkeen.

 13. Reply
  Keppo

  Nelikuisen kanssa luettu nyt eniten Eric Carlen Pikku toukka paksulaista. Kuvitus on ihana, pieni potkii ja aivan hengästyy kaikista hedelmistä, mitä toukka syö. Itse luin pienenä monen monta kertaa Astrid Lindgrenin Melukylässä tapahtuu, oi sitä maailmaa.

 14. Reply
  Hiisukas

  Tyttö on ihastunut viime aikoina Pupu Tupuna -kirjoihin ja hyvin on muistunut ne kaikki omastakin lapsuudesta. Tykkäsin myös kovasti niistä.

 15. Reply
  Merja

  Lempikirjoja on monia. Erityisesti Tove Janssonin muumikirjat, Astrid Lindgrenin Veljeni Leijonamieli, Richard Bachin Lähellä jokainen sydän, Lewis Carrolin Liisan seikkailut ihmemaassa… Niitä on niin iso lista, että on vaikea nimetä yhtä. Parhaita kirjoja ovat sellaiset, jotka kytkeytyvät omaan elämään sellaisella tavalla, että ne ovat edelleen, näin aikuisena, tärkeitä kirjoja mietityttävine tarinoineen ja ihanine kuvituksineen. Sellaiset, että niiden sisältö on aina vuosienkin päästä uudella tavalla tuore ja ajankohtainen, mutta kuitenkin muistoillaan lämmittävän tuttu. Ne kestävät aikaa ja kasvavat ihmisten ja ajatusten mukana. <3

 16. Reply
  Jaana

  Suosikkeja lastenkirjoista on Jukka Parkkisen Karhukirjeitä-sarja. Otson ja tädin seikkailut on hupaisia myös aikuisen lukijan mielestä.

 17. Reply
  Essi

  Omassa lapsuudessani lempparikirja oli Tiitiäisen satupuu. Sitä on myös tullut nyt jonkin verran luettua omalle 3,5 kk:n ikäiselle tytölleni :)

Leave Your Comment