Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI – LUUKKU 9

joulukalenteri13

Tänään on vuorossa superhelppo ja hauska pikku askarteluhomma. Tarvitset vain isoja tulitikkurasioita, vähän maalia, hyvät sakset, postikortteja tai kivaa paperia, kaksipuoleista teippiä ja niin, siinäpä ne tarvikkeet sitten.   Ensin tikut kaadetaan pöydälle ja sisälaatikko maalataan, sekä myös raapaisupinnan reunat. Paperille tai kortille (itse käytin Hanna-Riikka Heikkilän huippuheinoja joulukortteja, joita muuten on myynnissä ainakin Kettukarkki Shopissa Käpylässä!) laitetaan noin askin kokoisesti kaksipuolista teippiä ja lätkäistään paperi askiin kiinni. Ei oo niin justiinsa, vaikka olis vähän reilumpi koko, koska saksilla saa leikattua reunat siistiksi. En siis suosittele ensin mitään mittailuja tekemään, vaan ihan rennosti vasta lopuksi leikataan. Toinen puoli askia samalla tavalla. Itse vielä vähän hulluttelin ja tein yhden puolen aina kahdesta erivärisestä kortista eli kahdesta erillisestä palasta. Vähän haastetta hei! Näitä askeja kehtaa säilyttää hyllyllä ja meillä ovatkin kovassa käytössä, koska kaasuhellan käyttö on sellaista tulitikkujen raastamista.

Ihanaa perjantaita hei teille tyypit siellä!

joulukalenteri13_2

3 Comments

Leave Your Comment