Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI – LUUKKU 8

JOULUKALENTERI 2016 LUUKKU 7

Tänään vihdoin pääsette neulomaan taaperon villasukat loppuun. Näissä sukissa pääseekin nyt melko helpolla, sillä kuviointia ei juurikaan ole tiedossa minun ohjeeni mukaan. Itse saa kyllä kuvioida loppusukkaakin, jos tahtoo. Ruutukuvio häivytetään yksivärisyyteen piparireunakuviolla ja loppu sukka neulotaan yksivärisenä. Mallisukassa kuvion jälkeen neulotaan 6 krs sileää, jonka jälkeen 2o 2n -joustinta 7 krs. Sen jälkeen neulotaan kantapää haluamalla tavalla. Itse neuloin perinteisen ja ihan sileän kantapään. Sen jälkeen kavennetaan silmukoita niin, että jäljelle jää 36 silmukkaa, joilla neulotaan sukkaosio sopivan kokoiseksi. Kärkeen neuloin sädekavennukset. En kirjoita teille kantapäähän enkä kärkeen ohjeita, sillä saatte tehdä ne mieluisimmallanne tavalla. Toisen sukan voi neuloa myös, jos haluaa sukat käyttöön, eikä takan reunalle joulusukaksi. Ihania neulomishetkiä! 
kuvio2

Leave Your Comment