Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIENI SÖPÖYSHEHKUTUS & NÄKYMÄTTÖMÄT-ARVONNAN VOITTAJA

Meidän kotinurkilla on yksi kiva kauppa, jonka ohi kävellessä aina katse harhautuu ikkunaa kohti, koska pikkuinen putiikki pursuaa niin herkullisia värejä ja söpöyksiä. Tähän kolmenkymmennekuuden vuoden ikään mennessä en vaan oo voinu sille mitään, että edelleenkin ne lapsuuden Tiimarin yksittäiset tarra-arkit ja maailman ihanimmat tuoksupyyhekumit veis mun sydämen edelleen. Joten en tavallaan yhtään ylläty itsestäni, että Made of Sundays ihastuttaa minua.

Kotimme pastellisuudesta huolimatta, mää pukeudun kyllä nykyään melko mustasti. Ollaan nuorimman poikasen kanssa ihan siis lähestulkoon täysmusta karavaani tuolla kaduilla kulkiessamme. Paitsi nyt, kun huomasin meidän heijastinvajavaisuuden rattaissa ja hoksasin, että tuolla ihanastta Made of Sundaysissahan myydään heijastintarroja. Haettiin tarrat samantien ja liimailin niitä pitkin rattaiden metallisia kylkiosia. Nyt on väriä, ihan kreisisti vielä tollasta vihreää! Ja ehkä heijastetaankin enemmän ku aiemmin! Ainakin rattaista tuli kertaheitolla aika söpöt, eikös?

rattaat

Armas kälyni taas oli hoksannut kaupan ikkunassa tämän söpön pikkulaukun ja minä sitten hain sen saman perässä. Laukussa oli valmiiksi lyhyehkö valkoinen hihna, ehkä siis lapsille tarkoitettu tai muuhun tarkoitukseen, mutta kun siihen vaihtoi mustan, pidemmän ja paksun pyörin hihnaksi, niin siitähän tuli kuulkaas älysöpö pikkulaukku. Mulla on jotenkin noiden laukkujen kanssa aina ollut semmoinen juttu, että ne ei mua kiinnosta. Tai varsinkaan sellaiset kalliit naislaukut. Joo ei. Ei värähä yhtään! Toki tykkään omaa silmää miellyttävistä väreistä ja muodoista laukuissakin, mutta en oo raskinut koskaan ostaakaan reilua satasta kalliimpaa laukkua. Tykkään pienistä laukuista, joihin mahtuu avaimet, huulipuna, kortit, rahat ja puhelin. Siitä myös, että laukun voi huoletta vaihtaa lennosta lähtiessä, jos edellinen ei sovi asuun. Eli tämä värikäs hurmaava pikkulaukku on mulle just omiaan. Sopii nimittäin erittäin hyvin esimerkiksi tämän kaulahuivin seuraksi. Eikä oo sitten täysmusta asukokonaisuus ei ollenkaan! Kesää en uskalla vielä miettiäkään, kaikki ne värit ja muodot ja lämpö ja kuumuus ja ihanuus! No, sekin aika taas koittaa. <3

laukku

PS. Näkymättömät-kirjan arvonta suoritettiin internetin arvontakoneella ja voittajaksi kone arpoi Renjan! Onnea!

2 Comments

  1. Reply
    NRA

    Minkä kaulahuivin? kuvakuvakuva. Ompas söpöjä asioita, täytyy parin viikon päästä kurvata sinnekin kun sinne Hesoihin tulossa :)

Leave Your Comment