Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI – LUUKKU 3

kranssi_joulukaltsu

Kolmannen päivän luukusta paljastuu kranssi. Aivan ihana kranssi onkin. Se toteutettiin naapurinnaisten yhteisillä pikkujoulukekkereillä keittiönpöydän ääressä, glögiä, torttuja, juustoja, pipareita ja punaviiniä nauttien. Ehdottoman hyvä yhdistelmä. Mukaan kekkereihin pääsi, kun toi tullessaan pienen kimpun kranssiin sopivia kukkasia, kasveja tai havuja (tai voi myös nakittaa vain yhden tähän hommaan ja muut tuovat muita juttuja!). Kranssiin voi tehdä rautalangasta rungon, jonka ympräille kiinnittää kukat ja havut ohuemmalla rautalangalla, tai sitten voi tehdä ihan vain niin, että kiepsuttaa kasveja pötköksi ja lopuksi kiinnittää pötkön päät yhteen (minun tapani!). Lopuksi kranssi laitetaan mieluisaan paikkaan kauniisti esille, ehkäpä ulko-oveen taikkapa vaikka sängyn yläpuolelle seinälle tuomaan huumaavaa tuoksua untenmaille. Ihanaa joulukuun kolmatta!

1 Comment

Leave Your Comment