Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANALLA KRANSSIBRUNSSILLA

Voi, että mää tykkään tällaisista päivistä kuin tänään oli. Sininen, kuulas, joulukuinen taivas, kirpsakka keli ja jalat vievät kohti Kranssibrunssia. Bo LKV Helsinki oli järjestänyt yhdessä Hey Lookin kanssa ihan ihanan lauantaipäivän brunssin ja kranssintekopajan. Ihan täydellistä! Paikalla oli kaveribloggaajia, sellaisia kenen kanssa ei olla oltu niin paljon tekemisissä, mutta tunnetaan kuitenkin. Sekin oli hauskaa, koska monesti sitä jumiutuu niiden läheisimpien ystävien seuraan, eikä siinä ole mitään huonoa, sehän se vasta ihanaa onkin jumittua niiden kanssa minne vaan ja milloin tahansa ja miten sattuu! Ymmärtänette kuitenkin mitä tarkoitan. Ihmiset ovat ihania, varsinkin hyvät ja lempeät ihmiset ja uusiin ihmisiin tai niihin vähemmän tuttuihin on aina mukava tutustua.

kranssibrunssi10

kranssibrunssi6

kranssibrunssi11

kranssibrunssi9

kranssibrunssi8

Oli niin leppoisaa väännellä oksia ja kiinnitellä rautalangoilla erilaisia oksia, havuja ja kasveja ja todeta, että ei siinä mun suunnittellusta minimalistisesta kranssista tullut tälläkään kertaa mitään. Mutta minkäpä sitä mikäs sanonta se nyt olikaan… kissa karvoilleen voi! Mun tekemät jutut on usein runsaita ja melkoisen muitaihaniamaisia, vaikka kuinka yrittäisin yksinkertaistaa. Verrattuna tämän päivän joulukalenteriluukun kranssiin (sattuma muuten, että sattuivat samalle päivälle!) kranssibrunssin kranssit tehtiin siis oksasta väännettyyn pohjaan, oikein mainio tapa sekin! Glögi maistui ja kranssit valmistuivat ja aurinko alkoi pikkuhiljaa painua taivaanrantaan. Siinä sitten hyvillä mielin lähdettyäni kotia kohti ja kävelemään kohti ratikkapysäkkiä, taivas muuttui vaaleanpunaiseksi ja kuulokkeista soi Husky Rescuen City Lights. Aika ihana joulukuinen hetki ja päiväretki Ullanlinnaan, sanoisin. Kiitos asianomaisille!

kranssibrunssi2

kranssibrunssi3

kranssibrunssi7

kranssibrunssi1

kranssibrunssi4


3 Comments

  1. Reply
    Lyde

    Kurssilla oli tosiaan ihanaa, ja kiitokset vielä seurasta! Olen samaa mieltä että aina on ihana tutustua uusiin ihmisiin :-)

Leave Your Comment