Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUKALENTERI – LUUKKU 1

Ihanaa, tervetuloa Muita Ihanian joulukalenterin mukaan odottelemaan lempeää, rauhallista ja erittäin kaunista joulua. Sitä ennen kuitenkin siis kaksikymmentäneljä mun mielestä ainakin, tajuttoman kivaa, muitaihaniamaista ja söpöä, ihasteltavaa, neulottavaa, ommeltavaa tai muuten vaan DIY-henkistä luukkua teitä varten. Olkaa hyviä! Täällä blogissa on joka päivä koko ohje päivän hommiin, mutta kannattaa seurata tietysti myös Instagramissa (@muitaihania) ja sieltä kalenteri löytyy myös hashtagilla #muitaihaniajoulukalenteri (myös edellisvuotiset lovelyt kuvat) sekä myös Snapchatissa (muitaihania) paljastelen luukkuja ehkä vähän tai ainakin elämääni muuten.

joulukalenteri 2016 ykkönen

Ensimmäisestä luukusta päästään heti hommiin, tehdään nimittäin ihanat villasukat taaperolle! Mainio lahja pienelle ystävälle, omalle lapsukaiselle tai hyväntekeväisyyteen. Villasukkalahja – paras lahja! Kyllä te tiiätte!

Tarvitset sukkia varten kolmea eri väristä lankaa (joista tässä ensimmäisessä osassa käytetään kahta). Luo kolmosen puikoille 40 silmukkaa ja neulo 2o 2n -joustinta kahdeksan kerrosta. Tämän jälkeen aloita kirjoneulekuviokerrokset kuvan mukaan, joiden neulomisen jälkeen jätä silmukat odottamaan, jatketaan muuna päivänä loppuun!

Pus! <3

kuvio

Niin ja vielä yks juttu! Tää blogin ulkoasu! Oon koittanu kuulkaas vääntää ja koodata ja kääntää ja vaikka mitä nyt monta iltaa, mutta ei mun taidot riitä. Joten nyt mennään vähän aikaa silleen vähän niin ja näin ja sitten kerron, kun kaikki on valmista ja saatte ihastella lopputulosta, eikä tarvi miettiä, että mitäs ihmettä se muitaihaniantiina on oikein miettiny?! Oikein ihanaa joulukuun ensimmäistä teille!

8 Comments

 1. Reply
  Terhi / Hupsistarallaa

  Ihanaa, huikeeta, en malta odottaa! Ja tää eka luukku, tuli tietenkin aivan puskista ja huusin vaan täällä ruudun äärellä, että jeeeeee, meillä on taapero, jes! :D Puikot esiin. Heti aamusta. Nyt zzzzzz

  1. Reply
   Tiina Post author

   Jee! Kolmosen puikot ja joku lanka joka menee vahvuudeltaan siihen kokoluokkaan, tämä on tehty Maijasta ja Woolista. :)

 2. Reply
  Piia

  Näyttää jo nyt ihanalta! <3 Oliko tässä mikä yhden kuvion silmukkamäärä? Paljonko voi vähentää tarvittaessa silmukoita? Minulla tulee aina niin isoa, että vähän pitäs pienentää, jotta saadaan vauvalle sopivaksi! :)

Leave Your Comment