Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PERHEKUVIA

Kun säätila on harmaa ja vesisade vihmoo päin kasvoja, on mukavaa uppoutua katselemaan kesäisiä kuvia. Meillä oli nimittäin toukokuussa ihan huippu iltapäivä hurmaavan valokuvaaja Hanna Salosen kanssa, Helsingin katuja kulkien. Hanna otti muhun yhteyttä jo edelliskesänä, että tahtoisi kuvata perhettämme, mutta vielä silloin ei saatu aikatauluja natsaamaan, johtuen siitä, että Hanna asuu Yhdysvalloissa ja käy Suomessa harvakseltaan. Onneksi toukokuussa onnistuttiin. Sattui kaunis, aurinkoinen päivä, se sellainen, jolloin sydämen pohjassa tuntuu se ihana kutkutus tulevasta kesästä, jolloin voi tapahtui mitä vain. Hetki, kun kaupunki on pikkuhiljaa herännyt kesäiseen eloon, luonto on puhkeamassa täyteen kukkaan. Lapset eivät ihan vielä ole kirmanneet kesälomille, koulutunnit saatetaan pitää läheisessä puistossa auringon alla, suvivirsi jo pikkuisen kaikuu korvissa. Rakastan sitä hetkeä, niitä toukokuisia päiviä joka vuosi!

Hanna sai taltioitua perheemme niin kauniisti. Juuri sellaisena kuin me ollaan, tietysti. Minusta ei ole ihan hirveän paljoa kuvia yhdessä lasten kanssa, koska olen itse usein kameran takana. Siksikin tällaiset perhekuvat ovat todella arvokkaita muistoja. Näin kun katsoo kuvia puoli vuotta myöhemmin, huomaa myös lasten kasvaneen. Kuvat ovat aivan älyttömän ihana muisto meistä, minä ja mun perhe toukokuussa 2016. Kiitos vielä Hanna!

muitaihania_207

muitaihania_108

muitaihania_055

muitaihania_014

muitaihania_195

muitaihania_049

muitaihania_189
muitaihania_090

muitaihania_071

muitaihania_030

muitaihania_019

muitaihania_047

muitaihania_026

muitaihania_142

muitaihania_058

Kuvat: Hanna Salonen Photography

1 Comment

Leave Your Comment